Wok on By acum în Centrul Comercial Felicia!

Cu entuziasm și multă energie pozitivă, Wok on By te așteaptă în Centrul Comercial Felicia!

Fiecare dintre noi își dorește o viață sănătoasă, iar cultura asiatică ne inspiră acest lucru. Asiaticii sunt foarte sănătoși și longevivi datorită stilului de viață și atenției, pe care o acordă alimentației. Tocmai de aici a pornit și conceptul ”Wok on By”, care ne aduce ”sănătate la cutie”.

Wok-on-By-felicia-iasi

Dacă până acum conceptul magazinului era de food delivery , Wok on By s-a reinventat și acum îți oferă un spectacol de arome și culoare chiar în fața ta. Pe lângă mâncărurile delicioase pe care le poți savura, acum ai parte de experiența unică de a privi prepararea meniurilor.

Designul magazinului este unul inedit și cât se poate de original, prin decoruri simple, inspirate dintr-un stil industrial, toate transmițând transparență pentru cei care pășesc în locația Wok on By.

wok-on-by-felicia-iasi

Pentru că Wok on By respectă dorințele clienților, cel mai important este faptul că primești consiliere în ceea ce privește alegerea îngredientelor, pentru a obține cea mai bună combinație pentru un prânz delicios.

wok-on-by-felicia-iasi

Prospețime, varietate și savoare!

Wok on By folosește ingrediente de cea mai bună calitate și foarte important, nu sunt ”prea” gătite, pentru a le menține prospețimea. Prepararea unui meniu durează câteva minute, astfel încât alimentele își păstrează proprietățile.

Alege tu ce vrei să ți se gătească! Poți face atâtea combinații că nu le vei mai ști numărul. Meniurile au câteva ingrediente de bază, iar restul rămâne la alegerea ta: legume, sosuri, carne – într-o varietate gusturi și arome.

Preparatele Wok on By ating perfecțiunea prin savoarea dată de wok-ul magic, în care sunt gătite armonios îngredientele, iar la sfârșit, sosul oferă o ultimă atingere și meniul este gata să fie servit.

wok-on-by-felicia-iasi

Vă așteptăm în locația Wok on By, pe culoarul caselor de marcat de la hypermarketul Carrefour,  pentru a savura cele mai delicioase și sănătoase preparate cu specific asiatic!

(Visited 608 time, 1 visit today)

Distribuie articolul prietenilor tăi:

Nu există comentarii

Comentarii