3 rețete simple de sucuri fresh, pe care neapărat trebuie să le încerci!

Fructele și legumele sunt esențiale pentru o alimentație sănătoasă, iar alături de un gram zilnic de sport, ai rețeta cea mai bună pentru un stil de viață sănătos!

Probabil că în fiecare zi primești tot felul de informații despre o viață sănătoasă și încerci din greu să aplici acele sfaturi, dar de ce nu poți să te ții de ele? Este vorba de tabieturile pe care ți le-ai format de-a lungul timpului și de care este dificil să te dezveți.

De aceea, îți propunem 3 idei de sucuri fresh, simple și ușor de preparat, pe care le poți introduce în alimentația ta zilnică și care vor deveni un nou obicei.

Fructele și legumele te vor ajuta să ai o alimentație nutritivă și un sistem imunitar puternic, prevenind asftel îmbolnăvirea sau ajutând corpul să combată diverse afecțiuni.

 1. Fresh Tropical
 • 2 portocale mari;
 • 5 linguri de goji uscate;
 • 1 lămâie verde;

Se spală portocalele și lămâia. Se decojesc portocalele, se taie în jumătate, 3 jumătăți și se pun în storcător, iar ultima jumătate de portocală se pune la blender, împreună cu fructele goji. Se adaugă și sucul de portocale peste amestecul de fructe goji. Se mixează timp de 1 minut. Între timp, se adaugă și lămâia dată prin storcător și se mai amestecă timp de 1 – 2 minute.

Beneficii: sursă de energie, bogată în vitamina B și C; fructele goji sunt recunoscute pentru efectele antioxidante.

 1. Fresh de morcov, mere și portocale                       
 • 2 morcovi;
 • 4 mere dulci;
 • 2 portocale;
 • 1 felie mică de ghimbir.

Se spală toate fructele și se decojesc portocalele. Morcovii se taie în bucăți mai mici, cât să încapă în storcător. Merele se lasă cu coajă. Se dau pe rând prin storcător și la final, se adaugă și ghimbirul. Se amestecă tot sucul rezultat.

Beneficii: morcovul ne oferă vitamina A, ce are ca efect anti-îmbătrânirea; merele sunt bogate în fibre, care ameliorează tulburările intestinale.

 1. Fresh de grapefruit și pere
 • 2 grapefruituri;
 • 2 pere;
 • Cuburi de gheață.

Se spală fructele și se decojesc grapefruit-urile.  Se dau prin storcător, alături de pere. Se amestecă tot conținutul și se adaugă câteva cuburi de gheață. Dacă este nevoie, se poate adăuga și o linguriță de miere.

Beneficii: grapefruitul reduce nivelul colesterolului; perele îmbunătățesc digestia și au un nivel redus de calorii.

Vara asta, fii fresh!

Dacă te-am convins, te invităm să treci pe la Centrul Comercial Felicia deoarece avem o surpriză pentru tine. Până pe 13 iulie, poți câștiga la tombolă unul din cele 6 storcătoare Rohnson. Află mai multe detalii aici.

https://felicia-iasi.ro/news/la-felicia-ai-o-vara-cu-preturi-fresh/

(Visited 2.132 time, 1 visit today)

Distribuie articolul prietenilor tăi:

Nu există comentarii

Comentarii