Somneo – un nou magazine deschis in Centrul Comercial Felicia

Cine nu-si doreste un somn perfect si linistit, fara dureri de spate?

Alegeti salteau potrivita, dar si patul potrivit, in cel mai nou magazine deschis in Centrul Comercial Felicia! Zi de zi trecem prin situatii care ne streseaza si ne tensioneaza, asa ca este foarte important ca somnul sa fie odihnitor si corpul sa se relaxeze noaptea. Somnul suficient si odihnitor protejeaza sanatatea mintala si sanatatea fizica si creste calitatea vietii.

Saltelele SomNeo sunt fabricate in Republica Moldova si  nivelul de calitate este superior. Sunt destinate persoanelor care doresc un suport ferm, dar si comod. Saltelele ortopedice SomNeo imbina cu succes cerintele ergonomice cu cele de confort, iar utilizarea arcurilor cu o rigiditate sporita le asigura termeni maximi de utilizare.

Saltele ortopedice sunt cea mai buna alegere deoarece au o fermitate medie spre mare, ceea ce permite o pozitie adecvata a coloanei vertebrale.

Saltele sunt dotate cu fete destinate atat anotimpului rece, avand un strat sporit de vatelina SoftCare, cat si celui cald, cu tesatura de tip Knitted favorizand eliminarea umiditati si a transpiratiei. Materialul de acoperire al saltelelor este din bumbac 100% si are o structura de fibra moale si fina creand o senzatie foarte placuta la atingere.

Modelele de saltele SomNeo sunt concepute pentru a acoperi toate cerintele referitoare la duritate, structura, rigiditate, inaltime, confort, dar si la aspectul estetic exterior.

Va invitam sa incercati saltelele si paturile Somneo, in noul magazin deschis in Centrul Comercial Felicia!

(Visited 3.133 time, 1 visit today)

Distribuie articolul prietenilor tăi:

1 comentariu

Comentarii