Haine de blană într-un nou magazin!

A venit sezonul de iarnă şi odată cu el şi gerul. Cum ne putem adapta ţinutele altfel încât să rămânem în zona tendinţelor, să fim elegante şi sofisticate? Pentru a reuşi, alegerea perfectă o reprezintă o haină de blană, care ne salvează întotdeauna.

 haine-blanuri-felicia-iasi

Indiferent că alegi blana naturală sau cea artificială, această piesă vestimentară nu trebuie sa îţi lipsească din garderoba acestui sezon.

Pentru a fi în pas cu moda, Centrul Comercial Felicia îţi facilitează accesul la astfel de piese vestimentare. S-a deschis un nou magazin în Centru, unde găseşti zeci de modele, însoţite de culori variate. În magazin, găseşti printre paltoane şi jachete, veste, poncho-uri, căciuli , atât pentru el cât şi pentru ea, şi accesorii precum genţi, eşarfe sau idei de brelocuri.

Magazinul este amplasat pe culoarul din mijloc, imediat după Centrul Cromatic, lângă magazinul Deichmann.

Iată câteva imagini cu ceea ce găsiţi în magazin:

haine-blana-felicia-iasi

haine-blana-felicia-iasi

haine-blana-felicia-iasi-2016

Hainele de blană exprimă eleganţă şi sofisticare, dar asta nu înseamna că pot fi purtate doar de anumite persoane. Sunt călduroase, fancy şi scot în evidenţă rafinamentul unei doamne sau domnişoare. În zilele noastre, blana nu se mai poartă doar în ţinute pentru teatru, operă sau la evenimente sofisticate, ci se poate adapta oricărui stil şi poate fi integrată cu lejeritate în ţinutele de zi cu zi.

Vino şi tu în magazinul cu haine de blană din Centrul Comercial Felicia şi alege articolele care te pun în evidenţă!

(Visited 5.099 time, 1 visit today)

Distribuie articolul prietenilor tăi:

Nu există comentarii

Comentarii