Atitudine și stil în sezonul rece, prin cea mai nouă colecție KVL

Temperaturile scăzute n-au nicio şansă de a sta în calea unui look plin de atitudine şi stil, aşa cum este cel creat cu ajutorul articolelor de îmbrăcăminte din colecţia KVL de toamna-iarnă 2016/2017. Combinând cele mai noi croieli ale momentului cu liniile clasice atât de îndrăgite de cei care apreciază ţinutele ce nu se demodează prea uşor, KVL aduce şi în sezonul rece o colecţie captivantă şi actuală, ce iese în evidenţă prin calitatea materialelor folosite şi atenţia la detalii.

kenvelo-felicia-iasi

 

WOMEN COLLECTION

Prima parte a colecţiei se axează pe femeia urbană, care îşi propune să fie în tendinţe şi în anotimpul rece. Cu piese ce fac trecerea între temperaturile încă prietenoase şi cele scăzute, colecţia reprezintă o bună opţiune pentru femeia modernă care este în căutarea unui look actual, din care să nu lipsească nota de confort. A doua direcţie a colecţiei are în prim plan viaţa intensă de oraş şi provocările sale, în timp ce ultima parte a colecţiei se axează pe spiritul sărbătorilor.

Jachetele cambrate din piele ecologică, rochiile scurte, bluzele cu mânecă lungă, fustele creion, cămăşile fine şi gecile şi vestele matlasate sunt cele mai importante articole ale colecţiei.

kenvelo-felicia-iasi

 

MEN COLLECTION

Bărbatul energic, care îmbină stilul de viaţă activ cu momentele de relaxare alături de oamenii dragi, este una dintre principalele linii ale colecţiei de toamnă-iarnă 2016/2017 destinată bărbaţilor. Pe lângă aceasta, găsim în acest sezon KVL o serie de piese perfecte pentru viaţa tumultoasă de oraş, când păstrarea unui anumit stil modern şi casual este foarte important, dar şi pentru activităţile din timpul liber, când cele mai potrivite piese sunt cele cu tentă sport.

Piesa cheie a colecţiei de toamnă-iarnă 2016/2017 destinată bărbaţilor este geaca matlasată din fas. Cu sau fără glugă, cu fermoar şi capse decorative, geaca are rolul de a contura întreaga ţinută şi de a-i oferi celui care o poartă un confort cu stil.

kenvelo-felicia-iasi

Vă așteptăm în magazinul Kenvelo din Centrul Comercial Felicia!

(Visited 129 time, 1 visit today)

Distribuie articolul prietenilor tăi:

Nu există comentarii

Comentarii