Pășește Back to School cu pantofii Ecco!

Pentru ca un start de școală să fie perfect pentru copiii voștri, vă sugerăm să înceapă cu achiziția unei perechi de pantofi ECCO.

Picioarele mici au nevoie de pantofi minunaţi! Și pantofi minunați înseamnă grijă pentru picioarele copiilor, menținându-le uscate, confortabile și cu zero griji.back-to-school-ecco-2

Așa cum se schimbă anotimpurile, tot așa și pantofii trebuie să țina pasul cu schimbările vremii! De la bălți și ploaie, până la zilele geroase când se construiesc oameni de zăpadă, și după aceea promisiunea primăverii, când iese soarele și temperaturile cresc. În tot acest timp, pantofii ECCO vor fi alături de copii, dar și de parinți!

ecco-felicia-iasi

Colecția ECCO pentru copii a acestui sezon este adaptată la intemperii, având o căptușeală textilă respirabilă și cu fețe rezistente la apă, asigurând condiții optime pentru micile picioare. Designul inteligent și elegant face ca acești pantofi să fie extrem de ușor de încălțat pentru copii.

Fetele vor iubi finisajele moderne, în timp ce băieții vor arăta foarte bine în pantofii din piele nubuc, în nuanțe mai închise, dovedind că pantofii ECCO sunt cu adevărat cei mai buni prieteni ai lor.

Vă așteptăm în magazinul Ecco din Centrul Comercial Felicia!

(Visited 107 time, 1 visit today)

Distribuie articolul prietenilor tăi:

Nu există comentarii

Comentarii