Ecco ne dezvăluie care este culoarea must -have a sezonului toamnă-iarnă 2016

A venit toamna! E timpul să ne bucurăm de serile mai răcoroase și de culorile mai profunde! Ce spuneți despre noua culoare must have a sezonului toamnă/iarnă 2016: VIOLET? Orice nuanță de violet închisă este alegerea perfectă pentru toamnă și ar trebui să fie o parte din ținuta tomnatică a fiecărei femei. Este garantat faptul că aceasta culoare îți va lumina atât look-ul, cât și starea de spirit, doar dacă ne gandim la „flacara violet”.

ecco-flacara-violet-felicia-iasi

Dacă vă simțiți o fire aventuroasă, optați să purtați violet din cap până în picioare, alegând pantofii ECCO. Dacă sunteți o adevarată fashionistă, optați pentru noul trend al toamnei colour-blocking, accesorizat cu bijuterii în nuanțe metalice. Inclusiv femeile, care preferă stilul clasic, s-au indragostit de această culoare, alegând să poarte un singur element violet  în ținuta lor, chiar dacă acesta este o geantă sau o eșarfă. Iar gențile ECCO, cu un design  minimalist și într-o nuanță discretă de violet oferă o tentă modernă oricărei ținute. Efectul acestei culori va fi remarcabil, indiferent de stilul ales!

În acestă toamnă încercați mixul mov-vișiniu, aceste două culori sunt făcute pentru acest sezon și pot fi purtate pe tot parcursul zilei. Lăsați-vă inspirate de noile modele de pantofi din colecția ECCO a sezonului toamnă 2016, care este disponibilă în magazinul ECCO din Centrul Comercial Felicia!

Vă așteptăm!

(Visited 210 time, 1 visit today)

Distribuie articolul prietenilor tăi:

Nu există comentarii

Comentarii