Noela Style – magazinul unde îți vei găsi rochia de mireasă perfectă!

Noela Style este un magazin cu o tradiție în producția și comercializarea rochiilor de mireasă încă din 1994 și oferă un plus de stil, eleganță și rafinament.

Noela Style a deschis un nou magazin în Centrul Comercial Felicia, iar în România este prezent în 13 orașe mari: Bacău, Baia Mare, Brăila, Brașov, Buzău, Craiova, Craiova Magic White, Deva, Galați, Ploiești, Timișoara și Tulcea.

Magazinul Noela Style se regăsește în Centrul Comercial Felicia, pe culoarul din mijloc, în zona Centrului Cromatic. Într-un ambient elegant, viitoarele mirese pot proba rochii, pot alege accesorii sau pot răsfoi cataloagele cu noile modele. Dacă nu găsesc rochia perfectă în magazin, Noela Style realizează articole vestimentare la comandă, după preferințele clientelor.

De asemenea, la Noela Style clientele vor găsi rochii de seară sau pentru diverse evenimente: botezuri, petreceri de logodnă, nunți. Lungi sau scurte, indiferent de model, clientele pot comanda rochia perfectă, beneficiind de consilierea personalului din magazin.

noela-style-iasi

noela-style-felicia-iasi

noela-style-felicia-iasi

noela-style-felicia-iasi

(Visited 1.061 time, 1 visit today)

Distribuie articolul prietenilor tăi:

Nu există comentarii

Comentarii