KVL primăvară – vară 2017: pentru noi începuturi!

Primavără dă startul unui nou început și, odată cu ea, încoltește ideea nenumăratelor călătorii ce ne așteaptă în următoarele luni.

Cum ar fi să gândești fiecare zi ca o aventură și cum ar fi să adopți în fiecare moment conceptul de „travel light”? Aceasta este provocarea KVL!

Viața ca o călătorie, garderoba ta formată doar din piese ce te inspiră și iți încarcă bateriile doar purtându-le zi de zi.

Tricouri cu orașele preferate, imprimeuri de festival, culori de carnaval și atitudine pozitivă cât cuprinde!

Colecția KVL by KENVELO primăvară – vară 2017 este dedicată celor ce trăiesc în jungla urbană cu gandul la plaje tropicale și vacanțe cât cuprinde.

KVL-Spring-felicia-iasi-2017

 

W O M E N  C O L L E C T I O N

Colecția pentru femei este trasată în linii echilibrate, ce armonizează stilul sport cu cel casual, totul într-un mix & match dinamic și plin de personalitate.

Piesele cu croiala lejeră sunt HIT-ul sezonului, permițând să fie purtate în combinații stilistice generoase – tricourile cu imprimeuri simple sau foarte vesele vor fi purtate cu veste matlasate cambrate și pantaloni largi din jerseu. Iar ziua ta va fi ca un city break într-o capitală a lumii, descoperind străzi, monumente și noi distracții.

Experimentul „travel light” continuă: în călătoria stilistică propusă de KVL by KENVELO prin colecția primăvară – vară 2017, jeanșii noii colecții intră în armonie perfectă cu puloverele subțiri în diferite culori estivale, dar și cu sweatshirt-urile de inspirație marina ce amintesc de o vacanța pe Riviera. Gecile din fâș și cele din piele ecologică vă asigură o tranziție simplă de la primăvara timpurie la primăvară -vară, iar cardiganele tricotate vă vor însoți de la răcoarea dimineții până la cea a serii pe faleze.

KVL-Spring-felicia-iasi-2017

M E N  C O L L E C T I O N

La fel ca și colecția destinată femeilor, colecția KVL primăvară – vară 2017 inspiră la un road trip american pe celebrul Route 66.

Piesele cheie ale colecției sunt cămășile ce vin într-o multitudine de culori, imprimeuri și croieli. La fel de ofertantă, este si modalitatea de a le purta: cu manecile răsucite și perechea preferată de jeans KVL pentru o ținută smart casual detașată, cu o pereche de pantaloni din jerseu și un tricou simplu pe dedesubt pentru un look rebel sau, culmea „travel light”, cu o pereche de pantaloni scurți pentru o vacanța continuă, chiar și în oraș!

Culorile dominante sunt eminamente masculine: albul, albastrul închis și deschis, griul, negrul și roșul, paleta cromatică bine pusă în evidență și de imprimeurile colecției – capturi din orașele lumii, mesaje în typografii vintage cu personalitate.

Starea de aventură este susținută printr-o serie de piese ce instigă la dinamism: jeans în croieli și nuanțe masculine, hanorace cu glugă și fermoare, sweatshirts de inspirație american-college, veste fără maneci în culori explozive, geci din piele ecologică în stil aviator.

kvl-spring-felicia-2017

Astfel, noul început de sezon poate însemnă și un detox al șifonierelor noastre, adoptând doar acele piese cheie ce trebuie să se regăsească într-o garderobă feminină și masculină relaxată, inspirată și proaspată! Pentru toate piesele hit și must-have ale acestui sezon, colecția KVL by KENVELO este punctul principal de întâlnire!

(Visited 125 time, 1 visit today)

Distribuie articolul prietenilor tăi:

Nu există comentarii

Comentarii