Sărbătorește luna femeii alături de NISSA!

Întâmpină primăvara descoperind colecția Primăvară-Vară 2017 și bucură-te de cadourile oferite de NISSA, Oriflame și World Class pentru fiecare achiziție!

Noua colecție suprinde cu imprimeuri bogate, atât florale, inspirate din natura renăscută, cât și geometrice, ce contrastează cu delicatețea dantelei și cu transparența mătăsii.

La început de primăvară, în perioada 25 februarie – 8 martie, sărbătorim feminitatea oferind un cadou pentru orice achiziție din rețeaua națională de magazine NISSA. Înfrumusețează-ți viața cu o mascara Oriflame sau oferă-ți  un boost de energie cu un abonament de 7 zile în incintele World Class – alegerea este a ta!

Mai mult, special pentru clientele NISSA și în parteneriat cu Oriflame, te așteptăm în magazinele noastre pentru 4 zile magice de răsfăț,  în dățile de 25 februarie și 1, 4 și 8 martie. Clientele vor beneficia de serviciile make-up artist-ului Oriflame, pentru schimbări de look și sesiuni de make-up oferite exclusiv.

Colecția NISSA Primăvară-Vară 2017 îmbină feminitatea cu eleganța, fiind nelipsite rochiile de seară fluide, cu linii feminine, topurile și fustele cu croială clasică. Li se alătură salopete comode dar stylish și pantaloni largi, potriviți pentru serile petrecute în aer liber.

Pentru sezonul cald, noua colecție Primăvară-Vară 2017 suprinde cu imprimeuri bogate, atât florale, inspirate din natura renăscută, cât și geometrice, ce contrastează cu delicatețea dantelei și cu transparența mătăsii.

nissa-felicia-2017

nissa-felicia-2017

nissa-felicia-2017

Te așteptăm în magazinul Nissa, din Centrul Comercial Felicia, pentru o sesiune de shopping unică și surprinzătoare, pentru a sărbători împreună noul sezon.

(Visited 189 time, 1 visit today)

Distribuie articolul prietenilor tăi:

Nu există comentarii

Comentarii