Magazinul Secuiana – calitate și eleganță într-o nouă locație din Centrul Comercial Felicia

De la cravată la costum, produsele magazinului Adam’s by Secuiana sunt realizate cu multă atenție în fabrica din Târgu Secuiesc, oferind astfel bradului o calitate 100% românească.

De 9 ani în Centrul Comercial Felicia, ne mândrim cu calitatea și eleganța oferită de Adam’s by Secuiana, alături de respectul faţă de clienți şi menţinerea celui mai just raport calitate-preţ.

adams-secuiana-felicia-iasi

Magazinul Secuiana se găsește acum într-o nouă locație, în Centrul Comercial Felicia, pe culoarul cu intrarea principală, în vecinătatea magazinului Ecco. Noua locație aduce o gamă mai variată de sacouri, cămăși și nu în ultimul rând, pantaloni bărbătești.

adams-secuiana-felciia-iasi

adams-secuiana-felicia-iasi

Magazinul Secuiana este potrivit bărbaților care apreciază calitatea, confortul și funcționalitatea. De aceea, o atenție deosebită este acordată modalității de prezentare a produselor, dar și a întreținerii acestora. Pantalonii remarcabili prin croiala și calitatea materialelor folosite, se regăsesc pe rafturile atent aranjate, așteptând pentru a fi probate.

adams-secuiana-felicia-iasi

Așadar, Adam’s Secuiana revine într-o nouă locație, în Centrul Comercial Felicia, totodată aducând un plus de noutate în ceea ce privește varitetea produselor și designul elegant al magazinului.

Te invităm să pășești în noua locație a magazinului Adam’s Secuiana, din Centrul Comercial Felicia!

(Visited 1.749 time, 1 visit today)

Distribuie articolul prietenilor tăi:

2 comentarii
  • Mesaj Sunt unul dintre clientii cei mai vechi ai magazinului „SECUIANA” din complexul Carrefour- Felicia Iasi, dar si al magazinului din Tg. Secuiesc (magazin care se afla chiar la poarta fabricii). Am cumparat de la magazinul din Tg. Secuiesc trei sacouri barbatesti si cateva perechi de pantaloni (prin anii 2003-2005), tinute pe care le port si-n prezent cu multa placere. De la magazinul din Iasi, am cumparat vreo cinci perechi de pantaloni, cateva camasi de vara si de iarna, pulovere si in luna decembrie 2021, am cumparat o haina din stofa foarte frumoasa. Pe toate aceste tinute, le-am cumparat atnci cand a fost sezonul reducerilor. Absolut toate confectiile au fost si sunt de foarte buna calitate si marimile mi se potrivesc foarte bine. Ma intereseaza sa stiu cand incepe perioada reducerilor de primavara, pentru ca imi doresc sa mai cumpar cateva perechi de pantaloni si camasi si pulovere. Va multumesc! Cu mult respect pentru dumneavoastra si tot personalul deservent, Mihai Orzan Iasi 25 ianuarie 2022

  • MesajBuna ziua,
    Am intrat de foarte multe ori in acest frumos magazin. In ultimii ani, mi-am cumparat de-acolo multe camasi, pulovere, perechi de pantaloni, toate de foarte buna calitate. Personalul care deserveste magazinul este deosebit de amabil. Sunt niste profesionisti (profesioniste, pentru ca sunt numai doamne). Ma intereseaza cand incepe perioada reducerilor de primavara, pentru a-mi mai cumpara cate ceva (pantaloni, camasi , etc.) ?! Cu mult respect, Mihai Orzan tf. 0729201399. Va multumesc

Comentarii