Magazinul Secuiana – calitate și eleganță într-o nouă locație din Centrul Comercial Felicia

De la cravată la costum, produsele magazinului Adam’s by Secuiana sunt realizate cu multă atenție în fabrica din Târgu Secuiesc, oferind astfel bradului o calitate 100% românească.

De 9 ani în Centrul Comercial Felicia, ne mândrim cu calitatea și eleganța oferită de Adam’s by Secuiana, alături de respectul faţă de clienți şi menţinerea celui mai just raport calitate-preţ.

adams-secuiana-felicia-iasi

Magazinul Secuiana se găsește acum într-o nouă locație, în Centrul Comercial Felicia, pe culoarul cu intrarea principală, în vecinătatea magazinului Ecco. Noua locație aduce o gamă mai variată de sacouri, cămăși și nu în ultimul rând, pantaloni bărbătești.

adams-secuiana-felciia-iasi

adams-secuiana-felicia-iasi

Magazinul Secuiana este potrivit bărbaților care apreciază calitatea, confortul și funcționalitatea. De aceea, o atenție deosebită este acordată modalității de prezentare a produselor, dar și a întreținerii acestora. Pantalonii remarcabili prin croiala și calitatea materialelor folosite, se regăsesc pe rafturile atent aranjate, așteptând pentru a fi probate.

adams-secuiana-felicia-iasi

Așadar, Adam’s Secuiana revine într-o nouă locație, în Centrul Comercial Felicia, totodată aducând un plus de noutate în ceea ce privește varitetea produselor și designul elegant al magazinului.

Te invităm să pășești în noua locație a magazinului Adam’s Secuiana, din Centrul Comercial Felicia!

(Visited 666 time, 2 visit today)

Distribuie articolul prietenilor tăi:

Nu există comentarii

Comentarii