Ce produse cosmetice ar trebui să ai mereu cu tine la birou?

O mare parte din timpul tău îl petreci la birou, iar cum aspectul fizic este foarte important nu trebuie să neglijezi acest lucru. O femeie are mereu în geantă un ruj și o pudră, însă să vedem ce produse cosmetice ar trebui să le aibă mereu la birou:

1.Balsam de buze. Balsamul de buze nu trebuie să lipsească din lista produselor cosmetice pentru birou în nici un anotimp, cu atât mai mult vara, când soarele este foarte puternic și buzele tale au nevoie de o hidratare intensă. Iar dacă ar fi să luăm în calcul și expunerea prelungită la aer condiționat, care usucă buzele, atunci locul 1 pentru balsamul de buze, în lista produselor cosmetice pe care trebuie să le ai la birou este bine meritat.

le-kiss-me-balm-sephora

În magazinul Sephora din Centrul Comercial Felicia poți alege nuanța preferată de balsam de buze kiss.

2.Crema de mâini. Săpunurile nu sunt tocmai prietenoase cu pielea ta, iar o cremă de mâini îți va hidrata mâinile atât în sezonul cald cât și în cel rece.

crema-maini-arnica-yves-rocher

În magazinul Yves Rocher din Felicia poți descoperi una dintre cele mai hrănitoare creme de mâini,

crema de mâini cu Arnică.

3.Șamponul uscat. Trăim într-un secol al vitezei iar timpul nostru este din ce în ce mai limitat, în timp ce task-urile zilnice sunt din ce în ce mai complexe. Nu se știe niciodată când ai o întâlnire importantă la birou, iar părul tău nu arată foarte prietenos. De aceea este foarte important să ai la birou și un șampon uscat care îți poate reîmprospăta look-ul foarte repede.

kallos-gogo-sampon-uscat-spray-200ml-8456-kallos-a12408-600x600

Cu șamponul uscat de la Kallos vei scăpa de stresul părului gras.

4. Spray cu apă termală. Cel mai simplu mod de a-ți păstra tenul fresh și hidratat este să folosești pe parcursul zilei un spray cu apă termală. În plus calmează tenul și fixează machiajul.

pa-termala-vichy-help-net

Răcorește-te în sezonul cald cu apa termală Vichy pe care o găsești la

farmacia Help Net din Centrul Comercial Felicia.

(Visited 452 time, 1 visit today)

Distribuie articolul prietenilor tăi:

Nu există comentarii

Comentarii