Costumele de baie – cum îl alegi pe cel potrivit pentru tine?

Odată cu venirea verii, se conturează planurile de vacanță și cu toții ne dorim vacanțe lungi la mare sau la piscină, locuri ideale pentru a ne etala siluetele. Tot acum este momentul potrivit și pentru înnoirea garderobei cu piese de rezistență în sezonul estival, iar printre favorite se numără costumul de baie.

Magazinul MEXTON vă oferă câteva sfaturi pe care să le urmați atunci când vă alegeți costumul de baie. Costumele de baie Mexton sunt create pentru a pune în evidență formele unei siluete perfecte, dar și pentru a ascunde unele defecte.

mexton-costume-de-baie

Cum îți alegi costumul de baie in functie de marimea sanilor?

Dacă ai sânii mici, costumele de baie cu detalii tridimensionale sunt cele mai potrivite deoarece creează iluzia unui bust mai generos. De asemenea, poți alege și un sutien cu push-up care va avea același efect. Sutienele cu franjuri Mexton îți vor asigura un look fabulos și îți vor oferi și mai multă încredere în tine. Pe de altă parte, dacă ai sânii mari trebuie să optezi pentru sutiene cu un burete subțire, care să îți susțină sânii. Bretelele sunt indispensabile pentru a nu da impresia de sâni lăsați, iar detaliile geometrice pot crea iluzia unui bust mai mic.

Costume de baie pentru șolduri plate și abdomen proeminent. Șoldurile plate sunt o problemă pentru multe fete, însă costumele de baie Mexton te scapă de orice motiv de îngrijorare. Pentru a ascunde acest defect, trebuie să alegi un costum de baie care să îți evidențieze partea de sus a corpului. Sutienele cu motive deosebite și slipurile cu barete mai groase sunt o alegere mai mult decât potrivită.

costum_baie_mexton_iasi

Abdomenul proeminent poate fi corectat cu un costum de baie întreg sau unul format din două piese, celebrul costum tankinis format dintr-un top tip maieu și slip. De asemenea, o alegere excelentă este și slipul cu talie înaltă. Chiar dacă aceste tipuri de costume de baie nu îți asigură un bronz uniform, te vor face să te simți încrezătoare și cool și mai mult decât atât, toate aceste haine de damă le găsești la magazinul Mexton din Iași.

Dacă ai umerii lați, costumele de baie asimetrice te ajută să creezi iluzia unui corp armonios. Alege un costum întreg asimetric sau unul format din două piese, cu sutienul cu bretea pe umăr. Pentru a ascunde un posterior plat, poți alege un slip cu imprimeuri, volane, fundițe, inele sau orice detalii care atrag atenția. De asemenea pentru a ascunde celulita de pe fese, un costum de baie care are partea din spate mai plina este o alegere excelentă.

În magazinul de haine Mexton din Centrul Comercial Felicia Iași te pregătești de vară așa cum se cuvine! Te așteptăm pentru a-ți găsi costumul de baie perfect!

Sursa: Mexton Iași

(Visited 993 time, 1 visit today)

Distribuie articolul prietenilor tăi:

Nu există comentarii

Comentarii