Cum arată o zi perfectă de vacanță?

O zi perfectă de vacanță este o zi în care te simți minunat în pielea ta. Pe lângă locul în care îți vei petrece vacanța sau persoana/persoanele cu care vei merge în vacanță, la fel de important este și felul în care arăți și te simți. Dacă te simți bine în pielea ta ai mai multă încredere în tine, iar starea ta de spirit este mai bună, toate acestea contribuind la obținerea unei vacanțe perfecte.

Cum destinaţia pentru vacanța perfectă de vară este la mare, iată câteva propuneri vestimentare care să te facă să te simți bine în pielea ta:

1.Să începem cu costumul de baie. Și costumele de baie sunt realizate după diverse croieli, aşa că trebuie să fii atentă atunci când alegi costumul de baie, să fie potrivit cu constituția corpului tău.

mexton_haine_iasi

2.Rochia de plajă te va însoți zilnic în vacanța ta. Alege una care să te reprezinte și care să îți dea senzația de răcoare de care ai nevoie într-o zi călduroasă de vară.rochie-de-plaja-mexton-iasi3.Rochia de club. O zi perfectă de vacanță se termină cu sărbătorirea acesteia într-un club cu muzică bună și multă distracție. Alege o rochie sexy, dar care să îți ofere lejeritate în mișcare.

rochie-sexy-mexton-iasi-felicia

Magazinul Mexton din Centrul Comercial Felicia este singurul magazin Mexton din Iași unde vei găsi cele mai frumoase costume de baie, rochii de plajă sau rochii sexy.

Nu uita, o zi perfectă de vacanță este cea în care te simți bine în pielea ta!

(Visited 1.994 time, 1 visit today)

Distribuie articolul prietenilor tăi:

Nu există comentarii

Comentarii