Carusel: Lee Cooper primăvară-vară 2018

Carusel

Culoare

Eclectic

Prietenie

Mix & Match

Textură

Vată de zahăr

Voie bună

Carusel

Lee Cooper, legendarul brand londonez de denim – since 1908 – aduce la viața, odată cu  lansarea colecţiei de primăvară-vară 2018 spiritul tradiţional londonez, reuşind să capteze, în toate dimensiunile colecţiei, latura artistică şi de sărbătoare din partea de est a Londrei.

Simbol al celor care s-au îndreptat nu numai spre activităţi fizice, ci şi artistice, Lee Cooper propune o nouă colecţie ce surprinde esenţa denimului, dar şi stilizarea eclectică specific britanică.

Liniile colecţiei Lee Cooper primăvară-vară 2018 au în prim plan persoanele puternice, extrem de pasionate de viața lor și de tot ce înseamnă aceasta, persoanele ce se bucură de o zi afară cu prietenii ca și cum este cel mai deosebit lucru pe care-l puteau face, de cei ce lasă o urmă importantă în lumea în care trăiesc.

Oameni ce adoptă o vestimentaţie relaxată, siluete lejere, culori şi imprimeuri jucăuşe, peste care pluteşte o notă vintage tipic londoneză.

W O M E N  C O L L E C T I O N

Inspiraţia colecţiei are ca punct de pornire carnavalurile tradiţionale britanice, care împânzesc Anglia pe perioada verii. Stilul feminin vestimentar din timpul evenimentului este definit de haine care accentuează corpul şi de culorile pline de viață.

Piesele cheie ale sezonului sunt un pariu al designerilor Lee Cooper: reintroducerea în garderoba feminină a salopetei din denim și a rochiei din denim.

Cămăşile din denim de bumbac foarte fin revin și ele, cu o siluetă frumos conturată, totul pentru un plus de feminitate.

Nota de farmec este dată de mixul cu jeans Lee Cooper perfect croiți, în diferite croieli potrivite diferitelor siluete feminine, abundența de nuanțe ale denimului autentic, fapt ce permite combinarea acestora în partea de sus cu multiple piese – t-shirts basic, cămăși cambrate sau largi, jachete sau pulovere.

Farmecul posterelor de vacanță ajunge şi el să fie o sursă de inspiraţie, iar sentimentul de carnaval britanic face ca hainele să capete poveste. Cămăși în carouri, bluze în materiale light de purtat de dimineață până seara, toate în nuante pudrate sau, dimpotrivă, puternice, ținute all denim de inspirație cowboy.

Imprimeurile florale delicate, plasate chiar si pe buzunarul jeanșilor, pe pieptul cămășilor, sunt o reminiscenţă a veselei care poate fi găsită la celebrele petreceri în grădină ce au loc în timpul verii în Anglia.

lee-cooper-felicia-iasi

M E N  C O L L E C T I O N

Personajele eclectice masculine prezente la carnavalul londonez influenţează look-ul colecţiei, în timp ce paleta cromatică face trimitere la momente importante din istoria de peste un secol a brandului – alb, roșu puternic și albastru intens regăsit în nuanțele denimului.

Look-ul cel mai important al colecţiei este jacheta uşoară fără guler, cămășile cu mânecă lungă, purtată relaxat cu un tricou cu scris statement Lee Cooper şi cu o pereche de jeanşi într-un ton albastru moderat – totul reprezentând chintesenţa sezonului.

Vestele din fâș, jachetele din piele ecologică, pantalonii chino, tricourile simple și cămășile într-un design neutru, fac din colecția Lee Cooper alegerea celor ce doresc a alege piese camarad – de dimineață, pe parcursul zilei la birou și până seara târziu la ieșiri cu prietenii. Un mix esențial de elemente ce pot defini și alcătui o garderobă masculină completă.

lee-cooper-felicia-iasi

(Visited 441 time, 1 visit today)

Distribuie articolul prietenilor tăi:

Nu există comentarii

Comentarii