Drogheria Lara a deschis în Centrul Comercial Felicia!

Drogheria Lara este al 10-lea punct de lucru deschis de rețeaua de farmacii Lara Farm. Prima Farmacie Lara Farm s-a deschis în anul 2006. Astăzi suntem o echipă profesionistă cu peste 50 de colegi pasionați și 10 puncte de lucru, în fiecare cartier al orașului Iași.

lara+drogherie+felicia+iasi (1)

În Drogheria Lara, veți putea gasi aceleași produse ca și în farmaciile Lara Farm,  cu excepția medicamentelor, care se eliberează pe baza de prescripție medicală.  Vă oferim o gamă variată de produse dermato-cosmetice, articole destinate intreținerii igienei personale, medicamente tip OTC, suplimente alimentare și alimente cu destinație specială, produse parafarmaceutice, dispozitive și aparatură medicală de uz individual și consumabile pentru acestea, produse fitoterapeutice, ceaiuri medicinale, articole și hrana pentru copii, produse pentru protecția împotriva bolilor cu transmitere sexuală sau cu acțiune contraceptivă și produse homeopate, care se eliberează fără prescripție medicală.

lara+drogherie+felicia+iasi (4)

Punctele noastre forte sunt calitatea și profesionalismul serviciilor oferite, promptitudinea și seriozitatea livrării comenzilor, precum si calitatea certificată a produselor furnizate. În Drogheria Lara, veți avea parte de consultanță de specialitate, oferită de un personal prietenos, cu o conduită etică și profesională ireproșabilă. Ne dorim în permanență să fim alături de clienții noștri și să le oferim cele mai bune recomandări și soluții în cel mai scurt timp. Ne implicăm energic și cu încredere în a face bine comunității.

lara+drogherie+felicia+iasi (8)

Nu ezitați să apelați la noi pentru orice fel de sfaturi privind alegerea corectă a produselor pentru menținerea sănătății dumneavoastră și a celor dragi. Sănătatea este o comoara neprețuită.

Vă așteptăm la cumpărături cu reduceri și oferte,

Drogheria Lara

lara+drogherie+felicia+iasi (3)

lara+drogherie+felicia+iasi (2)

lara+drogherie+felicia+iasi (9)

(Visited 1.128 time, 1 visit today)

Distribuie articolul prietenilor tăi:

Nu există comentarii

Comentarii