KVL by KENVELO: ANCIENT MARINER – primăvară vară 2018

 Pânze, albastru marin, mare întinsă, tălpi pe nisip, miros de briză marină și sunet de valuri. Nu transmitem din vacanță, ci visăm cu ochii deschiși, cu ajutorul colecției KVL by KENVELO primăvară vară 2018.

Liniștiți-vă și voi dorul de vacanță cu piesele noii colecții de inspirație marină și lăsați-vă învăluiți de briză.

kenvelo+noua+colectie+2018

W O M E N  C O L L E C T I O N

Prima parte a colecției, existentă deja în magazine, face trecerea de la iarnă la primăvară cu ale sale piese specifice: jachete light, cardigane, pulovere subtiri, veste și nelipsiții jeans.

kenvelo+noua+colectie+2018

Tendințele sezonului sunt urmărite prin prisma inspirației marine, cromatica contribuind activ la desenarea cadrului estival.

Colecțiile KVL by KENVELO sunt constituite din ținute lejere, care îi permit femeii să se simtă atât stylish cât și confortabil, cu aerul specific vacanței.

Cadrul ancient mariner este trasat de bluzele cu dungi albastre, patch-urile aplicate, nuanțele multiple ale denimului, vestele din fâș în culori puternice, contrastante.

Cămășile sunt piese cheie, extrase parcă dintr-o vacanță pe faleza unui oraș vechi de la malul mării. Acestea vin într-o multitudine de forme și texturi: cambrate, cu mânecile adunate într-un stil feminin, cu pătrățele sau, dimpotrivă, din denim cu broderii florale.

Și pentru că pe mare vântul este companion permanent și spontan, piesele auxiliare au o deosebită importanță: jachete ușoare și veste din fâș, toate într-o multitudine de culori, de la nuanțe neutre și până la cel mai intens portocaliu.

Totul pare parcă unit prin linia denim, nuanțele multiple de albastru amintind de mare, în toate țărmurile ei. Pentru toate siluetele, jeansii KVL by KENVELO îmbrățișează trupul și își aduc contribuția la modelarea trupului feminin.

M E N  C O L L E C T I O N

O temă eminamente masculina, Ancient Mariner exploatează dimensiunile mării și a țărmurilor printr-un mix de texturi și cromatici specifice.

Odată cu venirea primăverii, KVL by KENVELO aduce o serie de piese perfecte pentru o viață activă, când funcționalitatea coabitează cu notele lejere a unui stil masculin îngrijit.

Casual ar fi cuvântul cheie ce unește linia denim, bluzele lejere ale noii colecții, pantalonii smart casual din materiale ușoare, cămășile cu texturi simple și culori uni pentru versalitate.

Ceea ce va surprinde plăcut, și în acest sezon, este calitatea materialelor, acest aspect devenind focusul principal al brandului.

kenvelo+noua+colectie+2018

(Visited 259 time, 1 visit today)

Distribuie articolul prietenilor tăi:

Nu există comentarii

Comentarii