Calea către podium pentru tricolorii noștri la Rio 2016 va fi mult mai confortabilă cu pantofii ECCO!

Ieri, 5 august 2016, a început cea de a 31-a ediţie a Jocurilor Olimpice de Vară de la Rio de Janeiro, Brazilia.

Delegaţia României, formată din 96 de sportivi români, concurează în cadrul a 14 sporturi. Cele mai numeroase delegaţii sunt cea de la atletism cu 23 de sportivi şi cea de la canotaj cu 18 sportivi.

delegatia-romana-olimpiada-rio-2016

Vestimentaţia pentru ceremoniile oficiale a delegației României la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro 2016 este completată de către încălţămintea ECCO, un brand de renume internaţional, care combină stilul şi confortul,  succesul având la bază armonizarea perfectă dintre design-ul modern, pielea de calitate şi tehnologiile inovative.

delegatia-romana-olimpiada-rio-2016

Ţinuta casual este compusă din sacou bleumarin, pantaloni albi şi pantofi albaştri ECCO Graham la bărbaţi, respectiv sacou alb, fustă albastră şi pantofi albi ECCO Soft 2.0 pentru femei.

    Pantofi casual barbati ECCO Graham (Marine)    Pantofi casual barbati ECCO Graham (Marine)

Ţinuta elegantă, alcătuită atât la bărbaţi cât şi la femei din costum bleumarin, cămaşă albă şi cravată bleumarin este completată de pantofi negri ECCO Cairo pentru bărbaţi şi ECCO Sculptured 75 pentru femei.

    Ţinuta elegantă, alcătuită atât la bărbaţi cât şi la femei din costum bleumarin, cămaşă albă şi cravată bleumarin este completată de pantofi negri ECCO Cairo pentru bărbaţi şi ECCO Sculptured 75 pentru femei.              Pantofi eleganti dama ECCO Sculptured 75 (Negri)

 

Câștigă o pereche de pantofi ECCO!

Susține alături de ECCO echipa României la Jocurile Olimpice de la RIO 2016 și participă la concurs. Pentru detalii, urmează linkul de mai jos:

ECCO urează success echipei României la Jocurile Olimpice de la Rio 2016 și tuturor participanților la concurs!

(Visited 109 time, 1 visit today)

Distribuie articolul prietenilor tăi:

Nu există comentarii

Comentarii