5 piese vestimentare esențiale pentru primăvară-vară

Sezonul vestimentar primăvară – vară a început deja, ne pregătim hainele pentru o altfel de vreme, pentru un altfel de look.

Mai mult decât în timpul iernii putem, acum, să ne schimbăm cu ținute mai variate, mai ușoare, mai colorate. Inspirația și bunul gust vă vor ajuta să vă creați un brand personal în acord cu noile tendințe sau, poate, dincolo de ele.

Iată care sunt piesele de bază pentru sezonul acesta, recomandate de magazinul Dovani:

1. Cămășile din fibre naturale precum inul sau bumbacul, în culori neutre sau mai vesele, chiar si cu imprimeuri. Pot fi cu mânecă lungă sau, dacă alegeți o cămașă cu mânecă scurta pentru zilele calde, nu uitați că cea casual trebuie purtata doar peste pantalon și niciodată la costum.

dovani+felicia+iasi+2017

2. Cât vremea mai este încă răcoroasă, cu sacourile din stofă de lână, cu buzunare aplicate, veți depăși zilele de primăvară arătând « fresh » într-o ținută casual. Dar cum vine căldura, le înlocuim cu cele din bumbac sau in. Sunt foarte la moda sacourile cu imprimeu dar, atenție, acestea se poartă în combinație cu articole vestimentare în nuanțe monocromatice.

dovani+felicia+iasi+2017

3. Puloverele din bumbac în V, uni sau colorate, ne salvează în zilele reci, ele vor completa perfect o cămașă cu sau fără cravată.

dovani+felicia+2017+iasi

4. Tricourile sunt foarte diverse în modele și culori, dar cel mai versatil este tricoul polo, uni sau în dungi, dar nu cu embleme și sloganuri foarte mari. Dacă vrei să ieși în evidență cu un tricou polo, îl poți purta cu un pantalon chino si cu o pereche de pantofi de calitate.

5. Pantaloni chino sau de bumbac în nuanțe de maro sau bleu-marin care pot fi asortați cu ușurință la orice ținută.

4. Tricourile sunt foarte diverse în modele și culori, dar cel mai versatil este tricoul polo, uni sau în dungi, dar nu cu embleme și sloganuri foarte mari. Dacă vrei să ieși în evidență cu un tricou polo, îl poți purta cu un pantalon chino si cu o pereche de pantofi de calitate. 5.

Fii selectiv, acordă atenția cuvenită hainelor tale, nu uita nici un moment că, prin ele, transmiți ceva din tine către ceilalti. Hainele sunt o formă de limbaj.

Vă așteptăm în magazinul Dovani, cu locația pe culoarul din mijloc, din Centrul Comercial Felicia!

(Visited 222 time, 1 visit today)

Distribuie articolul prietenilor tăi:

Nu există comentarii

Comentarii