Marelbo – un nou magazin în Centrul Comercial Felicia!

Centrul Comercial Felicia a pregătit o surpriză pentru weekendul acesta! Se anunță o vreme frumoasă și însorită și, cu siguranță, nu vei sta în casă. În plus, primăvara își dezvăluie zilele călduroase din ce în ce mai mult și oare ce încălțăminte ar fi mai potrivită pentru o ieșire: pantofi sau botine?

Dacă ai nevoie de inspirație, poți să treci prin magazinul Marelbo, nou deschis în Centrul Comercial Felicia, pe culoarul din mijloc, în zona magazinului Jolidon. Vei găsi încălțăminte de calitate, la un preț avantajos, fabricată în România.

Marelbo+iasi+felicia+2017

Pentru bărbați, Marelbo oferă modele de pantofi, atât elegante, cât și casual, din piele naturală, pe negru sau maro, dar și în culori mai îndrăznețe de albastru, galben sau verde închis.

Marelbo+iasi+felicia+2017

Marelbo+iasi+felicia+2017

Pentru doamne și domnișoare, gama de articole este mai variată, de la balerini, pantofi la sandale și pantofi sport. Dacă ești nehotărâtă ce model ți se potrivește mai bine, personalul din magazin este la dispoziția ta, pentru a-ți oferi sfaturi sau alte informații de care ai nevoie.

Marelbo+iasi+felicia+2017

Marelbo+iasi+felicia+2017

Gama de încălțăminte pentru copii, de la Marelbo, îți oferă modele de pantofi casual, comode pentru o zi de școală încărcată. Iar pentru o zi mai specială, poți alege dintre pantofii eleganți, de culoare negru sau albastru închis.

marelbo+felicia+iasi+2017

marelbo+felicia+iasi+2017

Weekendul acesta, vino în Centrul Comercial Felicia să vezi ce articole de încălțăminte găsești în noul magazin Marelbo, pe culoarul din mijloc.

(Visited 1.279 time, 1 visit today)

Distribuie articolul prietenilor tăi:

Nu există comentarii

Comentarii