KVL – Tropical Summer sau viața ca o vacanță de vară

3-2-1… Și! Vino în vara alături de KVL! Închide ochii și imaginează-te pe o plajă întinsă. Sunteți doar voi, tu și prietenii tăi. V-ați împrietenit cu briza, cu valurile, cu palmierii și bananierii înalți la umbra cărora spuneți cele mai tari glume. Selfie-urile au fost făcute de mult, ținutele KVL au asigurat succesul!

 kvl+vara+2017+felicia

Colecția KVL Tropical pentru femei are în focus rochii boho cu imprimeuri sau broderii, piese din denim subțire pentru seri de dans. Bluzele cu detalii brodate sunt și ele HIT-uri, putând fi mixate cu pantaloni scurți din denim sau cu jeanșii preferați KVL.

 kvl+vara+2017+felicia+iasi

kvl+vara+2017+felicia+iasi

Tricourile cu mesaje statement KVL sunt piesele vedetă ale sezonului vară 2017 în colecția pentru bărbați. În multiple culori, tricourile se asortează fiecărei preferințe, garderobe și, nu în ultimul rând, vacanțe! Pantalonii scurți din denim se poartă cu un t-shirt sport cu imprimeuri de vacanță, iar pantalonii din bumbac (short chino), în diverse multiple, se mixează cu tricouri polo – pentru look-uri casual demne de Riviera.

kvl+vara+2017+felicia+iasi

Descoperă și tu piesele KVL ale colecției de vară 2017 – Tropical – și trăiește o vacanță continuă!

(Visited 133 time, 1 visit today)

Distribuie articolul prietenilor tăi:

Nu există comentarii

Comentarii