3 pași simpli de îngrijire a mâinilor în sezonul rece

Ne aflăm în sezonul de toamnă, când vremea este foarte schimbătoare, iar vântul este mai intens. Acești factori afectează în mod direct pielea noastră, și cu atât mai mult pielea mâinilor noastre.

Se spune că vârsta unei femei se vede pe mâini, de aceea trebuie să avem grijă de mâinile noastre și să le acordăm atenție mai ales în sezonul rece.

maini-ingrijite

Ce trebuie să faci pentru a-ți îngriji mâinile toamna? Urmează pașii de mai jos:

  1. Săpunul. Fii foarte atentă la ce săpun folosești, acesta poate avea în compoziție substanțe care îți usucă pielea. De aceea este recomandat ca toamna și în sezonul rece să folosești un săpun pe bază de cremă hidratantă.
  2. Exfolierea. Pentru a-ți îngriji corespunzător pielea mâinilor, trebuie mai întâi să scapi de stratul de piele moartă de pe acestea. Așa că folosirea unui exfoliant o dată pe săptămână va îndepărta pielea moartă și îți va lăsa pielea mult mai fină
  3. Crema. Folosește o cremă grasă, intens hidratantă odată cu începerea toamnei. Aceasta îți va menține pielea catifelată și hidratată pe tot parcursul zilei.

Nu este chiar atât de greu să îți menții mâinile frumoase pe tot parcursul anului, nu-i așa? Pentru  a-ți veni în ajutor în îndeplinirea celor 3 pași de îngrijire a mâinilor te așteptăm la Centrul Comercial Felicia să alegi din ofertele de creme de mâini, geluri exfoliante pentru mâini sau săpun lichid ale magazinelor Sephora, Yves Rocher și Kallos.

crema-maini-sephoraarnica-crema-maini

kallos - crema-maini

(Visited 974 time, 1 visit today)

Distribuie articolul prietenilor tăi:

Nu există comentarii

Comentarii