Trench-uri de toamnă, colecția 2015/2016

Trench-ul este unul dintre cele mai stilish elemente vestimentare, dedicat atât femeilor cât și bărbaților. Este foarte potrivit pentru sezonul rece, fiind ușor de integrat în ținutele office, casual sau chiar sport, pentru cele mai îndrăznețe.

În ultimii ani trench-urile au primit o atenție deosebită, de aceea s-au dezvoltat foarte multe modele și reinterpretări ale acestuia. Însă cum poți alege modelul potrivit pentru tine? Este simplu să faci această alegere dacă știi exact ce fel de persoană ești și ce te caracterizează.

Urmărește descrierile de mai jos și află ce trench se potrivește personalității tale:

  • Dacă ești o persoană boemă, melancolică, atunci alege un trench cu o lungime medie, în culori închise și cu tăieturi clasice.

jacheta-cu-buzunare-si-tinte-metalice-yokko-felicia  ravioli-palton-toamna-2015

marks&spencher-palton-iasi

  • Ești o persoană jucăușă și îți plac culorile? Atunci alegerea perfectă pentru tine este un trench scurt, colorat. Poți opta pentru o culoare uni sau pentru un trench multicolor.motivi-trench-toamna

yokko-palton-toamnam&s-trench-tendinte-toamna-2015

ravioli-carrefour-felicia-iasi

marks&spencer-trench-2015

  • Ești o persoană clasică și nu îți place să ieși din tipare? Atunci alege un trench în culori simple: negru, bleumaren, kaki, alb, maro.

jacheta-cu-buzunare-si-tinte-metalice-yokko-iasi

palton-maro-toamna rvl-trench-iasi rvl-trench-toamna-2015

 

Indiferent ce stil vestimentar ai, te așteptăm la Centrul Comercial Felicia pentru a alege trench-ul potrivit pentru tine!

Vino în magazinele Yokko, Marks & Spencer, Motivi, Ravioli pentru a descoperi cele mai noi modele de trench-uri de toamnă, colecția 2015/2016.

 

(Visited 847 time, 1 visit today)

Distribuie articolul prietenilor tăi:

Nu există comentarii

Comentarii