Cum poţi integra pantofii masculini în ţinute feminine

Deoarece ne-am săturat să purtăm hainele şi încălţămintea din garderoba noastră, ne-am gândit să accesăm articolele din garderoba soţilor sau prietenilor noştri. Şi uite aşa a apărut un nou trend, în ceea ce priveşte încălţămintea, pantofii masculini. Pantofii masculini sunt comozi, fashion şi uşor de purtat în orice situaţie.

Însă nu ne dorim ca aceştia să rămână nişte simpli pantofi de bărbaţi purtaţi de femeie. Ne dorim să integrăm aceşti pantofi  masculini în ţinutele noastre feminine, ca şi cum ar fi fost acolo dintotdeauna.

Cum poţi integra pantofii masculini în ţinute feminine?

  1. Poartă-i la fuste sau rochii jucăuşe. Alege o pereche de şosete funny, o rochie colorată şi o pereche de pantofi oxford în nuanţe deschise.
  2. Poartă-i la ţinute office, însă nu uita să adaugi o cămaşă din mătase şi câteva accesorii diafane.
  3. Alcătuieşte o ţinută cu jeansi şi o bluză vaporoasă; ca accesoriu poţi folosi un batic legat sub forma unei eşarfe în păr.
  4. Alege o ţinută sexy alcătuită din pantaloni scurţi, cămaşă lejeră şi sacou.

 

moda_pantofi_oxford72Tinuta-casual-friday  denim-jacket-with-pearls  pantofi-oxford1494421

Pantofi masculini - Salamandersomething-for-the-weekend-006

Dacă deja îţi imaginezi cum arată ţinuta perfectă pentru tine, alcătuită cu pantofi masculini, atunci te aşteptăm la Centrul Comercial Felicia la magazinele SALAMANDER şi BENVENUTI să descoperi cele mai frumoase modele de încălţăminte masculină la preţuri avantajoase.

(Visited 1.547 time, 1 visit today)

Distribuie articolul prietenilor tăi:

Nu există comentarii

Comentarii