#totulvafibine cand dai dovada de solidaritate

Fiecare din noi avem bunici sau parinti care au nevoie de sprijinul nostru, al tuturor in aceasta perioada. Astfel, suntem si noi alaturi de persoanele vulnerabile in fata pandemiei create de noul virus si respectam masurile impuse de autoritati.

Acordam prioritate la intrarea in magazin, persoanelor cu varsta peste 65 de ani, care vin la noi la cumparaturi, intervalul 11.00 – 13.00.

De aceea, pentru a evita aglomerarea, recomandam clientilor care au varsta sub 65 de ani sa evite sa faca cumparaturile in intervalul orara 11.00 – 13.00. Persoanele varstnice vor avea acces prioritar (prin legitimare cu un act de identitate), iar restul persoanelor vor avea un timp de asteptare mai mare.

Pentru a face si mai simple cumparaturile pentru persoanele varstnice, in hypermarket Carrefour exista case de marcat speciale. Acestea pot fi identificate atat prin semnele de informare cat si prin indicatiile personalului din Carrefour.

Daca este posibil, recomandam clientilor care au in familie persoane varstnice sa ofere suport in ceea ce priveste cumparaturile in aceasta perioada. Pentru a evita expunerea batranilor in locurile aglomerate pot face ei cumparaturile pentru acestia in mod direct sau pot solicita un cos de cumparaturi online, prin aplicatia Bringo.

Iata cum poti organiza lista de cumparaturi:

  • Produse de alimentatie durabile – le poti gasi la Carrefour
  • Produse de alimentatie perisabile – le poti gasi la Carrefour, Sapori, Super Star si Produs in Bucovina
  • Produse de curatenie si igiena intima – le poti gasi la Carrefour si dm
  • Produse pentru animale de companie (daca este cazul) – le poti gasi la Animax si Carrefour
  • Medicamente – le poti gasi la Sensiblu, Help Net, Lara Farm, Esenta Plant si Floare de colt.

Vezi programul magazinelor deschise AICI.

Sa nu uitam bucuria si caldura cu care ne intampinau bunicii atunci cand eram copii.

Fii solidar si #totulvafibine!

(Visited 136 time, 1 visit today)

Distribuie articolul prietenilor tăi:

Nu există comentarii

Comentarii