Ținute de iarnă chic, călduroase și confortabile – geci de iarnă propuse de LASHEZ

Cu siguranță anotimpul rece ne va aduce și câteva zile în care frigul pătrunzător ne va obliga să renunțăm la tinutele chic, care ne evidențiază linia corpului și să apelăm la haine calduroase și confortabile.

Ne-am obișnuit ca multe dintre hainele care ne asigură confortul termic să arate ca niște saci de dormit, care ne ascund feminitatea și farmecul.  Acest sezon, datorită creativității și atenției la detalii a designerilor de fashion Lashez, te poți bucura de geci de iarnă confortabile, calduroase, dar și elegante și sofisticate în același timp.

Geaca lungă cu cataramă Elise

Detaliile fine realizate prin alăturarea de texturi de material, precum și cusăturile orizontale care permite cambrarea placută și elegantă a gecii, oferă un plus de feminitate și eleganță tinutei tale.

geaca 1

Geaca de iarnă lungă cu glugă

Realizată astfel încât să te protejeze de gerul iernii, decorată prin cusături chic, această geaca de iarna îți evidențiază talia prin cordonul elastic cu cataramă. Această geacă este dovada că materialele specifice hainelor de iarnă nu trebuie în mod obligatoriu să elimine elementele feminine din design.

geaca 2

Jacheta fluture cu glugă și fermoar

Pentru că cele mai mici detalii pot transforma o haină într-o declarație de bun-gust, eleganță și feminitate, această jachetă se înscrie perfect în categoria alegerilor inspirate pentru o zi de iarnă în care nu renunți la a-ți exprima feminitatea prin tinute de iarnă dominate de stil și rafinament.

Geaca lungă cu glugă Cosmina

Culorile vesele, combinațiile de texturi și jocul plăcut al formelor, fac din această geaca de iarnă o adevarată expresie a îmbinării perfecte între confortabil, chic și practic.

Ducându-te cu gândul la căldura plăcută a soarelui, prin nuanțele utilizate, oferindu-ți posibilitatea de a o asorta cu ținute de iarnă casual și smart – casual, această geacă nu doar îți oferă confortul termic, ci te ajută să te exprimi și să emani feminitate chiar și în zilele în care iarna îngheață atmosfera.

geaca 3

Oricare sunt dorințele tale de fashion, că îți place să adopți stilul casual, clasic sau office, designerii de fashion Lashez crează pentru tine ținute de iarnă, care să te reprezinte și care să îți sublinieze feminitatea, prin geci de iarna, paltoane, pantaloni lungi și multe alte haine de damă de excepție.

 

(Visited 3.390 time, 1 visit today)

Distribuie articolul prietenilor tăi:

2 comentarii

Comentarii