Cum să faci cumpărături plăcut și eficient de Black Friday?

  1. Fă-ți o listă de cumpărături

Dacă la început Black Friday era ziua în care se găseau oferte super tentate la electronice și electrocasnice, astăzi Black Friday a devenit zi de reduceri la toate categoriile de produse.

Așadar, îți sugerăm să iei în mână un carnet și un pix și să faci o plimbare prin fiecare cameră a casei și să îți notezi pe categorii, ceea ce ai nevoie. Împarte necesitățile tale în 3 categorii:

  • Ce am neapărat nevoie pe termen scurt?
  • Ce am nevoie pe termen mediu (1-3 luni)?
  • Ce nu am neapărat nevoie dar mi-aș dori?

Include pe această listă toate nevoile tale, de la electronice, electrocasnice, haine, cosmetice sau decorațiuni…deoarece vor exista reduceri tentante pe toate domeniile amintite anterior.

  1. Fă o analiză a bugetului disponibil

Știm că tot timpul ai impresia că există un model de storcător mai performant, o pereche de cizme mai frumoase, niște cosmetice pe care ți-ai dori să le încerci…dar trebuie să te gândești dacă toate acestea se încadrează în bugetul de care dispui. În același timp, poți pune în balanță dacă nu ar fi înțelept să împrumuți niște bani pentru a achiziționa niște lucruri de care ai nevoie la prețurile super convenabile din această perioadă!

  1. Mergi la cumpărături însoțit!

Dacă ești o persoană care trebuie să pună mereu în balanță variantele disponibile și îți este greu să iei singură o decizie, cel mai bine ar fi să mergi la cumpărături însoțit. Același lucru este valabil și în cazul în care ești o persoană care se entuziasmează foarte ușor de prțuri mici și ai tendința de a cumpăra orice doar pentru că este la reduceri.

  1. Alocă-ți timp pentru câteva ore bune de shopping

Ai lista, ai banii, ai alături persoana care te va consilia…tot ce lipsește este să pornești la cumpărături! Ai grijă să aloci timp îndeajuns acestei sesiuni de shopping pentru ca acest lucru să nu te streseze și ai grijă să fi mâncat înainte pentru a te asigura că ai energia necesară pentru a o sesiune lungă de shopping!

5. Informează-te despre ofertele disponibile în magazinele din Centrul Comercial Felicia:

black friday centrul comercial felicia 2014

Acum, tot ce mai rămâne de făcut e să îți urăm spor la cumpărături!

(Visited 222 time, 1 visit today)

Distribuie articolul prietenilor tăi:

Nu există comentarii

Comentarii