Tendințe în machiaj pentru sezonul toamnă/iarnă 2014-2015

Iată cele mai reprezentative tendinţe de beauty  pentru sezonul toamnă/iarnă 2014-2015 prezente pe podiumurile de la Fashion Week, de care să ţii cont în sezonul rece:

  • TEN ŞI POMEŢI

În ceea ce priveşte machiajul tenului, make-up artiştii celebri prezenţi la Fashion Week au ţinut cont mai mult ca niciodată de regula less is more. Ascunde toate imperfecţiunile feţei cu ajutorul unui corector camuflaj eficient, păstrează buzele nude şi mizează pe un machiaj aproape insesizabil al ochilor şi sprâncene groase, bine definite.

hbz-makeup-trends-fw2014-fresh-faces-03-calvin-klein-clp-rf14-19

  •  OCHI

Eyeliner-ul își păstrează supremația pe catwalk, punând în evidență ochii. Sub forma unor linii de eyeliner trasate perfect, grafisme complicate sau farduri aplicate gradual, nuanţele intense de albastru, verde sau portocaliu sunt vedetele incontestabile ale podiumului.

Toamna aceasta avem câteva repere noi în ceea ce priveşte styling-ul sprâncenelor: intensitate, culoare şi grafism. Reţine că sprâncenele subţiri sunt out of fashion!

Perfect-Winged-eyeliner-makeup-29012467-500-292

  • BUZE

În sezonul rece, buzele cu aspect de catifea, învăluite în nuanţe închise sau în tonuri cuminţi sunt din nou în lumina reflectoarelor. Make-up artiştii reputaţi şi-au exersat creativitatea, punând în valoare clasicul roşu în cel mai senzual mod cu putinţă sau asortând tonurile sofisticate de burgund cu ochi conturaţi şi sprâncene atent definite. La polul opus, s-a remarcat pe podium și paleta variată de roz delicat şi ultra-feminin care concurează cu multitudinea de beige-uri discrete.

a20b2e365a4ab525a351ad73b7fccdfc

(Visited 558 time, 1 visit today)

Distribuie articolul prietenilor tăi:

Nu există comentarii

Comentarii