Cum să te îmbraci ca să pari mai înaltă

Prea puține femei sunt mulțumite 100% de felul în care arată. Unele vor să fie mai înalte, altele mai scunde, unele mai slabe, altele mai plinuțe și tot așa înainte. Oricât de bine ar arăta, femeile sunt mereu nemulțumite. Și cum cele mai multe nemulțumiri vin din partea siluetei, astăzi vă venim în ajutor cu câteva trucuri pentru a părea mai înalte și automat mai suple. De la culorile pe care le alegi și până la stilul hainelor, metodele care te vor ajuta să pari mai înaltă și suplă sunt nenumărate.

Poartă o singură culoare. Dacă ești mică de înălțime și vrei să pari mai înaltă, evită să te îmbraci în diferite culori deodata. O singură culoare va creea cu succes impresia unei siluete alungite.

1-articol-cum-sa-pari-inalta-o-singura-culoare

Fii prietena rochiilor lungi! Chiar dacă fetele scunde au tendința de a ocoli astfel de rochiile, ele ar trebui să se regăsească în garderoba lor deoarece camuflează atât de bine adevărata înălțime. Optează și tu pentru o rochie lungă și  vei fi surprinsă de rezultat.

2-articol-cum-sa-pari-inalta-rochii-lungi

Fustele și pantalonii – lungi sau scurți – cu talie înaltă avantajează siluetele mici, oferind impresia de picioare mai lungi. Așadar, femeile mici de înălțime nu trebuie să evite articolele vestimentare care au talia înaltă.

3-articol-cum-sa-pari-inalta-talie-inalta

Dungile verticale. Una dintre regulile de bază în ale  modei este faptul că vestimentația cu dungi verticale te ajută să pari mai supla, mai înaltă. Crede-mă, chiar funcționează!

4.-dungi-verticale-sa-pari-inalta

Optează pentru curele înguste. Sunt elegante, simple și te avantajează. Renunță la acele curele late, total nepotrivite pentru înălțimea ta.

Părul prins în coc, în creștetul capului. O femeie mică de înălțime poate să dea impresia că este mai înaltă prinzându-și părul într-un coc ușor răvășit în creștetul capului, sau purtând pălării înalte, cu boruri mici.

7-articol-cum-sa-pari-inalta-par-prin-sus1

Anchiorul alungește. În materie de bluze, o femeie mică de înălțime ar trebui să evite decolteurile pe rotund și să opteze pentru cele în V. Croielile în V sunt indicate și atunci când este vorba de rochii sau de fuste, colțurile în față sau în spate ale V-ului oferind iluzia de alungire.

7-articol-cum-sa-pari-inalta-anchiorul-alungeste

(Visited 12.841 time, 3 visit today)

Distribuie articolul prietenilor tăi:

Nu există comentarii

Comentarii