Sutienul triunghi, un must-have al sezonului de vară 2017

Nu trebuie să fii o împătimită a modei și a ținutelor extravagante ca să-ți dorești să arăți uimitor vara aceasta. Chiar dacă mare parte din atenția ta o acorzi ținutelor de zi cu zi, este foarte important ca atunci când mergi la piscină ori la mare să arăți foarte bine. Anul acesta moda și comoditatea fac echipă bună deoarece unul dintre must-have-urile acestui sezon este sutienul triunghi. Acesta nu numai că este foarte comod și la modă, însă se potrivește multor tipuri de siluete. Cu burete sau fără, ușor transparent sau plin, într-o singură culoare sau cu printuri îndrăznețe, cu siguranță îți va da un aer foarte sexy la plajă.

Iată câteva modele de costume de baie care au sutienul triunghi și care se găsesc în magazinul Jolidon:

jolidon+costum+baie+2017

Cine a dat greș vreodată cu o combinație alb-negru? Nimeni, cu siguranță. Dacă nu te încântă prea mult culorile vii și imprimeurile florale, am găsit costumul de baie ideal pentru tine! Desert Diva este o linie modernă de costume de baie, care foloseste în crearea pieselor printul grafic alb-negru. Acest model este o piesă chic și sexy pe care vei iubi să o porți. Sutienul este neburetat, cu cupe triunghiulare și mod de prindere după gât a bretelelor subțiri.

jolidon+costum+baie+2017

Linia Hello Mix vine în întâmpinarea celor care doresc să mixeze sutienul și chilotul conform stilului propriu. Bucură-te de opțiunea mix & match și alege culorile care ți se potrivesc! Acest sutien triunghiular, neburetat si cu mod de prindere după gât a bretelelor este extrem de confortabil și ușor de asortat. Niciodată nu a fost mai ușor să îți alegi costumul de baie preferat.

jolidon+costume+baie+2017

Acest costum de baie face parte din linia Azure Blush a colectiei din acest an și este o combinație între sutienul uni, într-o singură culoare, și chilotul vesel, cu un print floral, cu maci. Sutienul este format dintr-o cupă mousse și nu are sârmă.

De asemenea, în linia Bondi Lights există și varianta completă uni, variantă în care atât chilotul, cât și sutienul sunt de aceeași culoare.

jolidon+costume+baie+2017

Combinația dintre forma de triunghi a sutienului – cu cupă construită și neburetată – și împletiturile laterale ale chilotului fac ca acest costum din linia Sienna să fie foarte feminin și delicat, la confluența dintre sport și elegant.

jolidon+costum+baie+2017

Modelul puțin diferit al acestui triunghi atrage cu siguranța atenția privitorilor. Benzile late oferă susținere și sunt foarte comode, motiv pentru care este recomandat femeilor cu un bust generos. Imprimeul floral și jucăuș se combină perfect cu benzile negre și se potrivește oricărui tip de ten. Acest produs din linia Kaleidoscope are o cupă construită și un slip clasic.

jolidon+costume+baie+2017

Designerii spun că verdele este una dintre culorile acestei veri, motiv pentru care îți prezentăm acest costum de baie care face parte din colecția Electric Lime. Triunghiul simplu și chilotul cu benzi laterale se potrivește de minune oricărui tip de ten.

jolidon+costume+baie+2017

 

            Iubitoarele animal print-ului se vor îndrăgosti cu siguranță de acest costum de baie. Simplu și elegant, acesta este format dintr-o combinație între chilotul uni și sutienul cu imprimeu lucios. Având bretelele subțiri, sutienul este recomandat unor femei cu bustul mai mic, deoarece nu asigură susținerea de care are nevoie un bust mai plin.

Te așteptăm în magazinul Jolidon, din Centrul Comercial Felicia, pentru a alege costumul care ți se potrivește!

(Visited 314 time, 1 visit today)

Distribuie articolul prietenilor tăi:

Nu există comentarii

Comentarii