Noua colecție de costume de baie, de la Kenvelo

„Travel light”, conceptul acestui sezon, se traduce stilistic și în propunerile KVL by KENVELO pentru mijlocul verii. O vară continuă, o vara tare ca un festival de muzică la care ai participat o dată și îl porți în suflet sau la care vei participa. Sînziana Iacob și Ioana Grama, doua spirite libere și dintre cele mai feminine bloggerițe, și-au marcat alegerile KVL by KENVELO de sezon printr-o sedință foto la malul mării.

Colecția de costume de baie 2017 KVL by KENVELO explorează imprimeurile multiple: florale multicolore pentru cele cu suflet indie, steagul Americii și Marii Britanii pentru cele ce trăiesc în ritmuri R&B sau british rock sau simple, un culori neon pentru cele ce prefera accentele electro.

Alege-ți preferatul în funcție de culorile vacanței plănuite și fă din aceasta vară una de neuitat!

„Travel light”, conceptul acestui sezon, se traduce stilistic si in propunerile KVL by KENVELO pentru mijlocul verii. O vara continua, o vara tare ca un festival de muzica la care ai participat odata si il porti in suflet sau la care vei participa. Sinziana Iacob si Ioana Grama, doua spirite libere si dintre cele mai feminine bloggerite, si-au marcat alegerile KVL by KENVELO de sezon printr-o sedinta foto la malul marii. Colectia de costume de baie 2017 KVL by KENVELO exploreaza imprimeurile multiple: florale multicolore pentru cele cu suflet indie, steagul Americii si Marii Britanii pentru cele ce traiesc in ritmuri R&B sau british rock sau simple, un culori neon pentru cele ce prefera accentele electro. Alege-ti preferatul in functie de culorile vacantei planuite si fa din aceasta vara una de neuitat!

kenvelo+costume+baie+iasi+felicia

kenvelo+costume+baie+iasi+felicia

(Visited 376 time, 1 visit today)

Distribuie articolul prietenilor tăi:

Nu există comentarii

Comentarii