SUPER BLACK FRIDAY la NISSA!

Vineri, 18 noiembrie se lansează cea mai mare ofertă de reduceri din istoria Nissa.

Vrei de ceva timp să faci cumpărături şi încă nu ai găsit ocazia perfectă? Nissa s-a gândit la tine. Zeci de mii de produse vor fi reduse cu până la 50% şi astfel, de Black Friday se pot bucura atât cei care doresc să-şi completeze garderoba cu ultimele noutăţi, cât şi cei care vor să-şi achiziţioneze deja outfitul pentru sărbători. Nissa nu te limitează şi îţi pune la dispoziţie o gamă variată de produse din care poţi face o alegere pe placul tău.

nissa-black-friday

Pe lângă discounturile generoase, Nissa te surprinde cu un Super Black Friday. Conform tradiţiei comerciale, reducerile sunt valabile o sigură zi, însă Nissa oferă clienţilor posibilitatea de a face cumpărături un weekend întreg. Timp de trei zile poţi adăuga în coşul tău de cumpărături rochii, cămăşi, bluze şi pantaloni casual şi office, articole pentru ţinute elegante, încălţăminte şi accesorii. N-am omis nimic, nu? Sute de produse vă aşteaptă pentru a transforma acest Black Friday într-o sărbătoare a stilului.

Aşadar, la NISSA, weekendul 18-20 noiembrie este cu, pentru şi despre fashion & stil. Semnătura creaţiilor Nissa este reprezentată de ţesăturile de calitate, la care se adaugă detaliile elaborate şi croielile feminine, elegante, destinate femeilor moderne, care îşi doresc să fie mereu în centrul atenţiei.

Salvează data, vino la Nissa, în Centrul Comercial Felicia şi bucură-te de ofertele pregătite special pentru tine.

(Visited 134 time, 1 visit today)

Distribuie articolul prietenilor tăi:

Nu există comentarii

Comentarii