Găseşte-ţi inspiraţia în magazinul Coax!

Indiferent de sezon, ţinutele casual sunt nelipsite. Magazinul Coax este de partea ta, fiind locul perfect, de unde poţi alege articole diverse, la preţuri accesibile.

Îmbină propriul stil cu buna dispoziţie şi începe ziua cu idei creative!

În Coax gaseşti atât ţinute pentru o zi obişunită, în care alegi să-ţi petreci timpul alături de prieteni, să faci plimbări în parc sau să petreci până în zori, cât şi ţinute pentru zile mai speciale. Este important să te simţi bine şi să ai încredere deplină în tine, iar pentru asta ţinuta contează.

coax-felicia-iasi

Blana continuă să fie o tendinţă vie a sezonului toamnă-iarnă 2016-2017, fiind un element cheie în designul gecilor şi al paltoanelor, regăsindu-se în diverse forme, la mâneci sau gulere sau integral, la veste, căciuli sau paltoane. Alege gecile în funcţie de lungimea care te avantajează şi culoarea care te reprezintă.

coax-vesta-genti-felicia

haina-blana-coax-felicia

geaca-coax-felicia-iasi

Accesoriile sunt importante, iar o geantă este indispensabilă pentru domnișoare sau doamne.  Acestea sunt cele mai bune prietene ale oricărei femei, ele ascunzând o mulţime de secrete. În cele mai multe cazuri, geanta, trebuie să îndeplinească două condiţii importante: comoditatea de a o purta pe durata întregii zile, şi faptul că trebuie să fie în tendinţă cu moda. Noul sezon rece ne aduce din nou foarte multe modele de genţi cu tot felul de pandative, lanţuri, şi bineînţeles, nelipsitele franjuri. Coax respectă tendinţele, astfel poţi găsi articole pe placul tău şi mereu la modă.

coax-felicia-1

Indiferent de stilul pe care îl abordezi, Coax şi-a luat angajamentul de a te inspira. Te așteptăm în Centrul Comercial Felicia!

 

(Visited 522 time, 1 visit today)

Distribuie articolul prietenilor tăi:

Nu există comentarii

Comentarii