Office Shoes

Office Shoes

De la deschiderea sa din 1996, Office Shoes s-a transformat într-o retea de magazine prezenta in noua tari. Lantul de retail are in prezent peste 180 de locatii in diferite orase din Romania, Cehia, Polonia, Ungaria, Slovacia, . . .

Citește în continuare

Capricia

Capricia este un magazin de incaltaminte si genti din piele naturala unde vei gasi intotdeauna produse de calitate superioara, la cele mai avantajoase preturi. Magazinul Capricia a fost infiintat in anul 1995 in Piatra Neamt si s-a dezvoltat pe piata . . .

Citește în continuare
Junker

Junker

In magazinul Junker gasesti imbracaminte si incaltaminte sport, pentru barbati si femei.

Te asteptam in magazin, cu locatia pe intrarea din dreapta! . . .

Citește în continuare

Dainity by Ina Design

În magazinul Dainity by Ina Design, găsești haine și încălțăminte, pentru doamne și domnișoare. Vă așteptăm cu drag, pe culoarul din mijloc, în Centrul Comercial Felicia! . . .

Citește în continuare

LC Waikiki

LC Waikiki este o companie de retail de îmbrăcăminte din Turcia. În anul 2019, compania este prezentă în peste 41 de țări, iar rețeaua de magazine număra peste 900 de unități la nivel international. . . .

Citește în continuare

Cronos

La Cronos, veți descoperi o gamă variată de cesuri pentru femei și bărbați la prețuri accesibile.

De asemenea, dacă sunteți în căutarea unui cadou veți găsi foarte multe idei. . . .

Citește în continuare

Espera

Din generație în generație, cu multă pasiune. Primăverile sunt senine și iernile călduroase, cu hainele noastre din piele și blană natu . . .

Citește în continuare