Reguli despre cum să te îmbraci la o nuntă!

Alegerea ținutei pentru ocazii speciale este mereu o decizie nu tocmai ușoară, care aduce de cele mai multe ori stres și agitație. De aceea, ne-am gândit să venim în ajutorul tău cu un ghid propus de cei de la Nissa, despre câteva reguli pe care trebuie să le respecți în alegerea ținutei pentru nuntă.

tinute pentru nunta

  1. Singura rochie albă din cameră: Indiferent cât de bine arăți în noua ta rochie albă, ține minte că, la orice nuntă, totul este despre mireasă! Ea este singura persoană care ar trebui să poarte alb, așa că păstrează rochia ta fabuloasă albă pentru prima petrecere la care vei merge data viitoare!
  2. Nu trebuie să afișezi mai mult de un element sexy la o nuntă. Nu arăta prea multă piele! Alege fie decolteul, fie o linie mai scurtă a fustei, dar niciodată amândouă.
  3. Citește invitația: Este important să citești cu atenție invitația, altfel riști să te imbraci nepotrivit. Este posibil ca mirii să decidă ținuta petrecerii. Ea poate fi: semi-formal, black-tie sau poate chiar beach-chic. Dar chiar dacă ținuta pe care o alegi e destul de transparentă, trebuie totuși să ții cont că vei intra și în Biserică.
  4. Alege culorile potrivite: Evită să te îmbraci în culori uni, în tonurile usuale ale rochiilor purtate de domnișoarele de onoare (corai, mov, albastru sau gri). Riști să fii confundată! Poți alege printuri și combinații originale de culori.
  5. Mai bine mai elegantă: Chiar dacă codul de ținută este “casul”, nu poți purta blugi și teniși la o nuntă. Poți să alegi rochia ta preferată de vară și o pereche de pantofi stiletto.
  6. Nu fura toate privirile: Nu încerca să atragi atenția printr-o ținută prea provocatoare. Aminește-ți să nu confunzi nunta cu ținuta de club. La urma urmei, mireasa este vedeta petrecerii și ea este cea care trebuie să iasă în evidență.
  7. Accesorizează: Nu uita să accesorizezi! Nu miza pe decolteu, acesta nu este un accesoriu! Poartă accesorii care vor reflecta lumina din cameră pe fața ta, astfel vei arăta strălucitoare! Dar ai grija să nu te încarci cu prea multe.
  1. Ai încredere în tine: Cu aerul degajat, încearcă să nu stai într-un singur loc, circulă și socializează!

 

 

(Visited 12.578 time, 1 visit today)

Distribuie articolul prietenilor tăi:

Nu există comentarii

Comentarii