5 tipuri de cămăși în care să investești în perioada reducerilor

  • Cămașa alba simplă

Un articol esential în garderoba unei femei este cămașa albă. Dintr-un material bun și cu design clasic, cămașa albă este atât de versatilă încât o poți integra în zeci de combinații! Adaugă o pereche de pantaloni office sau o fustă creion pentru un look business, niște boyfriend jeans și mocasini sau adidași pentru un look urban, iar dacă schimbi deja încălțările cu pantofi stiletto și accesorii prețioase ai o ținută de club!

camasa alba

Cămașa din imagine o găsești la magazinul Lashez din Centrul Comercial Felicia. Preț vechi: 89 lei. Preț redus: 69 lei.

  • Cămașa cu decupaj la spate

Asigură-te că ai în garderoba ta o cămașă cu un design deosebit. Poți opta pentru o cămașă relativ clasică, dar care are un element surpriză, respectiv un decupaj la spate.

Noi îți propunem această cămașă cu un design modern și feminin, guler bărbătesc și decolteu adânc sub formă de V la spate. Realizată dintr-un material fin, ca mătasea, ușor fluid, aceasta va merge de minune cu o fustă creion sau o pereche de pantaloni office la care asortezi și o pereche de pantofi stiletto.

camasacu spatele gol

O găsești la magazinul Lashez din Centrul Comercial Felicia. Preț vechi: 89 lei. Preț redus: 69 lei.

  • Cămașa cu imprimeu

Optează pentru o cămașă elegantă din voal transparent cu imprimeu biciclete și mâneci lungi ce se pot ajusta. Se închide în față cu nasturi asortați, are guler ascuțit și este ușor asimetrică, mai lungă la spate. O cămașă perfectă pentru o ținută casual-elegantă.

camasa cu imprimeu biciclete

O găsești la magazinul Lashez din Centrul Comercial Felicia. Preț vechi: 89 lei. Preț redus: 69 lei.

  • Cămașa cu imprimeu tradițional

Un alt model de cămașă pe care îl recomandăm este cel cu croială simplă, dreaptă și mânecă lungă cu un imprimeu cu motive tradiționale dispus simetric pe lateral. În locul imprimeului traditional poți opta și pentru varianta de imprimeu floral sau geometric, pentru ținutele la birou.

camasa lashez

  • Bluza derivată din cămașă

bluza office

Această bluză este derivată din modelul modern de cămășă, la care s-a renunțat la guler cu gândul de a fi înlocuit cu un detaliu chic. Acest tip de bluză asigură aerul business pentru ținute office, aducând însă mai multă feminitate și romantism prin detaliul fundiței.

Și acest model îl găsești la magazinul Lashez din Centrul Comercial Felicia. Preț vechi: 89 lei. Preț redus: 69 lei.

Care este modelul tău preferat de cămașă?

(Visited 685 time, 1 visit today)

Distribuie articolul prietenilor tăi:

Nu există comentarii

Comentarii