Pastreaza-ti planurile de viitor, Coronavirus va trece

Se apropie data de 15 mai cand o parte din masurile prevazute in Ordonantele militare se vor relaxa. Cu toate acestea va trebui sa avem grija in ceea ce priveste masurile de preventie, insa viata merge inainte si o gandire pozitiva ne va ajuta sa ne punem in aplicare planurile de viitor.

Este foarte important ca in aceasta perioada sa avem speranta si sa ne facem planuri, bineinteles, adaptate la conditiile actuale.

Unul din cele mai asteptate momente este reluarea activitatii la serviciu.

Deja foarte multi angajatori gandesc strategii pentru reorganizarea birourilor. Avand grija la toate masurile de protectie, trebuie sa ne adaptam si sa lasam lucrurile sa intre din nou in normal.

Alta activitate asteptata foarte mult atat de cei mari, de cei invarsta, cat si de cei mici sunt plimbarile in parc. Toata aceasta energie acumulata va fi consumata intr-un final, in aer curat.

Excursiile in natura sunt la fel de ravnite. Acum avem o natura mai putin poluata, mai primitoare si mai misterioasa, gata sa ne aiba in sanul ei.

Planificare unei excursii in natura este una in cele mai bune alegeri deoarece implica si o oarecare distantare sociala, mult aer curat, insa si sentimentul de libertate.

Nici planurile personale nu trebuie neglijate. Sa speram ca sistemul de invatamant va gasi solutii astfel incat elevii in ani terminali sa poata sa se inscrie la universitate.

Tinerii nu trebuie sa uite de planurile de casatorie, chiar daca petrecerea va fi doar alaturi de cei dragi.

Micii intreprinzatori trebuie sa renasca la fel ca pasarea Phoenix si sa gaseasca cele mai bune metode pentru a reporni afacerile.

De-a lungul timpului oamenii au fost supusi unor obstacole, mai mari sau mai mici, insa indiferent de situatie, ei au gasit solutii si s-au adaptat.

Nu uita sa fii pozitiv, sa gandesti spre viitor si sa iti duci planurile la bun sfarsit!

(Visited 86 time, 1 visit today)

Distribuie articolul prietenilor tăi:

Nu există comentarii

Comentarii