Noua colecție Viada, toamnă-iarnă 2015/2016

Ne aflăm de câteva zile în sezonul de toamnă iarnă, însă noua colecție Viada toamnă – iarnă 2015/2016  a fost deja lansată. Și acest sezon vine cu foarte multe articole elegante, care vă pun în evidență feminitatea și rafinamentul.colectia-toamna-iarna-2015-2016

Noua colecție Viada este dedicată femeii clasice, sigură pe ea și care are un stil propriu prin care se definește. Ca și materiale, veți găsi materiale fine, sau dantelă care dă un aer aristocratic ținutei dumneavoastră.

Lungimea costumelor și rochiilor Viada vă permite să le folosiți atât la birou cât și la petreceri de după amiază sau chiar la evenimente mai elegante. Investiția pe care o veți face este de lungă durată, modelele Viada urmând linii clasice care nu se demodează în timp.

Oferta în ceea ce privește cromatica și tipul de imprimeu este foarte variată. Indiferent de preferințele dumneavoastră, veți regăsi atât imprimeuri simple în culori nude, sau culori puternice, cât și imprimeuri care vă vor înveseli ziua: flori, forme geometrice.

costum-imprimeu-flori-viada-iasi costum-doua-piese-alb rochie-neagra-din-dantela-conica rochie-jocuri-geometrice rochie-crem-dantela-ocazie rochie-din-dantela-viada-iasi rochie-viada-negru-auriu costum-doua-piese-femei-iasi

(Visited 2.024 time, 1 visit today)

Distribuie articolul prietenilor tăi:

Nu există comentarii

Comentarii