Lashez – colecția toamnă – iarnă 2015

Dacă ai un stil vestimentar rafinat și îți place să ieși în evidență prin ținutele pe care le porți atunci cu siguranță vei fi fascinată de noua colecție Lashez.

Lashez este un retailer de haine și accesorii de damă de origine română. Datorită popularității brandului, în mai puțin de trei ani Lashez s-a extins atât în interiorul țării, cât și internațional, în Turcia și Republica Moldova. Colecțiile vestimentare sunt create în propriul atelier de creație sub bagheta designerilor vestimentari Lashez, ceea ce a adus un suflu nou modei stradale românești.

Magazinul Lashez din Centrul Comercial Felicia este singurul din Iași, unde poți găsi superbele creații.

Colecția toamnă – iarnă 2015 vine cu modele inedite de rochii. Unul dintre acestea este rochia asimetrică tip sacou. Cu un croi spectaculos, oferă opulență ținutei și poate fi purtată la diverse ocazii.

lashez-iasi-rochia-tip-sacou

Un alt model în tendințe, propus pentru colecția de toamnă – iarnă Lashez 2015 este rochia cu imprimeu floral, în culori închise: bleumarin, albastru, maro. Acest model poate fi purtat cu succez în timpul zilei, iar pentru a-i da un aer mai chic îl puteți combina cu o vestă din blană.


lashez-iasi-rochie-flori-toamna

lashez-iasi-colectia-toamna-iarna-2015

lashez-iasi-colectia-toamna-iarna-2015

lashez-iasi-colectia-toamna-iarna-2015

 

salopeta-lashez-iasi-colectia-toamna-iarna-2015

(Visited 1.378 time, 1 visit today)

Distribuie articolul prietenilor tăi:

Nu există comentarii

Comentarii