Îngrijirea picioarelor în timpul verii

Sfaturile experţilor sunt bine-venite întotdeauna. Pentru că ne aflăm în cea mai călduroasă perioadă a anului, cei de Yves Rocher ne învaţă cum să scăpăm de pielea uscată de pe picioare şi cum să o facem să arate cât mai îngrijită.

În acest sens, Yves Rocher ne propune un set de îngrijire:

  • Primul pas: Gomajul pentru picioare

 gomaj-pentru-picioare

Acest produs exfoliează pielea uscată, netezeşte asperităţile şi oferă picioarelor o senzaţie de catifelare. Gomajul se aplică de 1-2 ori pe săptămână pe picioarele umede şi se masează, apoi se clăteşte cu apă călduţă.

  • Pasul al doilea: Crema nutritivă pentru picioare

După aplicarea exfoliantului, pielea trebuie hidratată. Pentru acest lucru avem nevoie de crema nutritivă pentru picioare sau de balsamul reparator pentru picioare cu unt de Karite.

crema-hidratanta-pentru-picioare

Acest produs oferă nutriţie picioarelor uscate. Se foloseşte prin masarea picioarelor pornind de la degete spre glezne.

  • Pasul al treilea: Lacul de unghii pentru rezistenţă şi fortifiere

Acest lac este extrem de important pentru unghii deoarece întrerupe casarea şi exfolierea acestora. Este absolut necesar pentru protecţia unghiilor. Untul de cacao ajută la formarea unui strat solid şi flexibil care reduce riscul de rupere sau exfoliere. Astfel, unghia va fi întărită şi consolidată încă de la prima aplicare.

lac-de-unghii-protector

Lacul de unghii pentru rezistenţă şi fortifiere este uşor de aplicat, iar pe unghie devine transparent şi conferă unghiilor un finisaj neutru şi strălucitor.

  • Pasul al patrulea: Gelul răcoritor anti-oboseală

La sfârşitul zile, gelul răcoritor anti-oboseală ajută la calmarea senzaţiei de picioare grele şi obosite. Acesta conţine uleiuri esenţiale de lavantă şi mentă.

gel-racoritor-anti-oboseala

Gelul răcoritor reuşeşte să ofere instantaneu catifelare picioarelor grele şi se poate utiliza chiar de două ori pe zi, prin masaj, pe toată lungimea picioarelor.

set-de-ingrijire-pentru-picioare

Te aşteptăm la magazinul Yves Rocher, din Centrul Comercial Felicia, să afli mai multe trucuri de îngrijire!

 

 

(Visited 260 time, 1 visit today)

Distribuie articolul prietenilor tăi:

Nu există comentarii

Comentarii