Fusta creion – soluția ideală pentru ținute office chic

Temperaturile ce te trimit cu gândul la strălucirea incandescentă a verii, atmosfera estivală ce a început să pună stăpânire pe întreaga suflare urbană, toate te fac să te gândeşti la momentele de relaxare şi de trăiri intense din vacanţe.  Cum acum este perioada în care încep planurile pentru vacanţe, fără a ne bucura de ele, de ce nu ai folosi această senzaţie plăcută oferită de vremea superbă pentru a-ţi realiza nişte ţinute office care să te facă să străluceşti şi să emani atitudine feminină, încântătoare, fresh?

fusta-creion

Magazinul Lashez îţi oferă posibilitatea de a te bucura de un look super, chiar dacă trebuie să îţi petreci după-amiezele la birou, prin fuste creion cu care vei face senzaţie.

Pentru zilele la birou în care vrei să creezi un efect hipnotic, o ţinută office cu care vei obţine facil acest rezultat este, cu certitudine fusta creion cu buline. Realizată din material elastic, realizând un fascinant joc de alb şi negru, urmându-ţi perfect contururile corpului, această superbă piesă vestimentară, în combinaţie cu o bluză mulată neagră sau albă, alături de o pereche de pantofi cu toc, te vor face să creezi un efect incredibil.

O fustă albă creion este un must have pentru ținutele office stilate. O poți combina cu bluze din materiale vaporoase în culori vesele sau neutre, cu printuri geometrice sau florale.

fusta-creion fusta-creion

Te așteptăm în magazinul Lashez din Centrul Comercial Felicia pentru a descoperi și mai multe modele de fuste și bluze potrivite pentru birou!

(Visited 1.565 time, 1 visit today)

Distribuie articolul prietenilor tăi:

Nu există comentarii

Comentarii