În așteptarea sărbătorilor de iarnă

Am intrat în atmosfera sărbătorilor de iarnă și pe galeria Centrului Comercial Felicia, deja am împodobit bradul. Culoarele sunt pline de luminițe, fulgi de zăpadă și coronițe de brad decorate cu fulgi sclipitori.

Încă de la intrare, veți auzi colinde și veți fi întâmpinați de cel mai așteptat moment al anului, dintre tradițiile pe care le ținem la Centrul Comercial Felicia: Ce va pune Moșul în ghetuțe? De 10 ani, spiridușii de la Felicia organizează acest eveniment, în care cei care știu că au fost cuminți, vin cu ghetuțele lustruite și le lasă pe galerie. Peste noapte, Moș Nicolae aduce daruri la fiecare. A doua zi, veți primi ghetuțele inapoi și vă veți bucura de cadourile oferite.

Pe culoarul din mijloc, vă așteaptă cel mai vesel om de zăpadă, care dansează și zâmbește tuturor copiilor!

Noi deja am pregătit jilțul pentru venirea lui Moș Crăciun. Pe 15 și 16 decembrie, între orele 12:00 – 14:00, Moș Crăciun vă așteaptă pe galeria Centrului Comercial Felicia. Așa că, dragi copii, scrieți o scrisoare moșului și veniți cu ea la Felicia, iar el va citi toate scrisorile și vă va oferi dulciuri.

Ca să rămâneți cu o amintire amuzantă, în fața magazinului Deichmann, vă așteaptă cel mai simpatic urs polar, care dorește să facă poze.

Mergând pe galerie, probabil ați observat că cineva vă face cu mâna. La intrarea în magazinul Noriel, Moș Crăciun întâmpină copiii cu veselie.

Vă așteptăm cu drag în Centrul Comercial Felicia!

(Visited 423 time, 1 visit today)

Distribuie articolul prietenilor tăi:

Nu există comentarii

Comentarii