3, 2, 1 și START reduceri!

Au trecut sărbătorile, ne-am bucurat de momentele petrecute alături de cei dragi și de cadouri, iar acum e timpul pentru un moment dedicat nouă înșine.

Așa cum v-ați obișnuit, este perioada reducerilor de iarnă, în care magazinele se întrec în oferte și putem găsi o groază de articole vestimentare la prețuri reduse.

Cele mai ”vânate” produse care sunt la reducere și pe care trebuie neapărat să le avem în dulap, sunt paltoanele, gecile, accesoriile și bineînteles, încălțămintea de calitate.

Paltoane și geci

Se anunță că vor scădea temperaturile în următoarea perioada, de aceea dimineața când ieșim din casă, trebuie să fim mai atenți la ce punem pe noi. Dacă vrem să fim elegante sau eleganți, dar în același timp să nu ne ia o răceală grozavă, vom alege un palton dintr-o stofă calitativă, care ne va proteja de gerul de afară. Iar dacă mizăm mai mult pe un stil casual, alegerea cea mai bună este desigur, o geacă confortabilă și călduroasă.

Accesorii

Nu putem ieși din casă fără caciulă, fular sau mănuși! Frumos asortate cu ținuta, accesoriile de iarnă ne conferă un plus de confort și ne protejează de temperaturile scăzute.

Încălțăminte de sezon

Când cumpărăm încălțăminte, mai ales în sezonul de iarnă, primele lucruri la care ne uităm sunt: să fie confortabile și potrivite, apoi să aibă un design plăcut. Prețul este un alt criteriu, dar cum este sezonul reducerilor, putem sta mai relaxați în această privință. În funcție de preferințele tale, mai jos, am expus câteva articole, pe care ți le recomandăm:

(Visited 387 time, 1 visit today)

Distribuie articolul prietenilor tăi:

Nu există comentarii

Comentarii