Ești fan denim? Descoperă un model de jeans nou – Lee Cooper

Fanii denimului autentic vor regăsi în colecția noastră un model de jeans nou, o ediție specială aniversară și LIMITATĂ: Orange Selvedge Denim.

Acest tip de jeans este momentan disponibil doar în colecția pentru bărbați și are un fit STRAIGHT, potrivit oricărei siluete.

   Selvedge denim-ul se referă la modalitatea în care este țesut materialul, procedeu realizat pe un război de țesut tradițional, ce are o lățime de aproximativ 2.5 m, fapt ce permite folosirea întregii lățimi a țesăturii pentru o pereche de pantaloni, ceea ce reduce semnificativ pierderile de material. Majoritatea denimului este realizat, în zilele noastre, pe un război de tesut modern, ce permite producerea unei mai mari cantități de material, într-un timp mult mai scurt, astfel ca selvedge denim-ul poartă cu sine o calitate a denimului mult mai ridicată. 

   Orange Selvedge Denim, un tip de țesătură pe care au redescoperit-o și popularizat-o japonezii, în încercarea lor constantă de a purta denimul perfect.

   Astfel, acești jeanși sunt un răspuns la cerințele actuale ale pieței, sunt o expresie a direcției eco-friendly și răspund la o criză globală – cea a risipei.

Atunci când vă gândiți să achiziționați acest denim trebuie să aveți în vedere următoarele caracteristici:

1. Produs dintr-o țesătură lucrată pe un război tradițional;
2. Rezistentă a materialului foarte ridicată;
3. Sunt fashion conscious – evitându-se risipa de material și producerea de deșeuri în exces;
4. Sunt ediție LIMITATĂ;

(Visited 142 time, 1 visit today)

Distribuie articolul prietenilor tăi:

Nu există comentarii

Comentarii