Ce purtăm la plajă peste costumul de baie? Sugestii de ținute pentru plajă

Se întâmplă deseori ca lista pentru plajă să nu fie mereu completă. Costumul de baie, prosopul pentru plajă, uleiurile și cremele cu mirosul lor de vară, pălăria și geanta de plajă… Oare ce lipsește?

Aparițiile de senzație la plajă sunt compuse din combinația perfectă dintre un costum de baie și o ținută de plajă în trend. Fie că vorbim despre o rochie de plajă, halat, top, kaftan sau pareo, acestea trebuie să fie concepute din materiale delicate, subțiri și răcoroase, care să-ți protejeze pielea de razele puternice ale soarelui și care să fie în același timp ușoare și foarte plăcute la atingere.

Iată mai jos câteva sugestii de ținute pentru plajă cu care vei face senzație vara aceasta.

jolidon+tinute+plaja+2017

Halatele pentru plajă sunt unele dintre cele mai comode opțiuni pe care le ai. Nu doar că se îmbracă foarte ușor și sunt foarte trendy, dar te protejează de soare fără să ascundă costumul de baie în întregime.

jolidon+tinute+plaja+2017

Topurile sunt și ele favoritele trendurilor în acest an. Lasă-ți picioarele să se răsfețe în razele soarelui în timp ce umerii, pieptul și spatele sunt protejate. Ideale pentru un volei pe plajă, nu?

jolidon+tinute+plaja+2017

În ciuda faptului că este larg, kaftanul îți poate pune în evidență silueta perfectă prin transparența sa. Comod, dar și elegant, acesta este una dintre cele mai frecvente alegeri ale clientelor.

jolidon+tinute+plaja+2017

Dă-i frâu imaginației și așează-ți pareo-ul exact așa cum îți place și consideri că te reprezintă. Joacă-te cu el și lasă briza să îl pună în evidență pentru ca tu să nu treci neobservată la plajă.

Vă așteptăm în magazinul Jolidon, din Centrul Comercial Felicia!

(Visited 1.601 time, 1 visit today)

Distribuie articolul prietenilor tăi:

Nu există comentarii

Comentarii