Căldura topește prețurile din magazinele, din Centrul Comercial Felicia!

Suntem în plină vară, iar căldura ”ne topește” la propriu dis-de-dimineață. Ne bucurăm de fiecare petic de umbră, căutăm diverse modalități de a ne răcori, fie o înghețată, fie o baie în piscină, dar cu ce să ne mai îmbrăcăm în aceste zile?

Dacă încă îți mai pui întrebarea dimineața ”Cu ce mă îmbrac azi?” sau vrei sa mergi la piscină și nu ai costum, atunci e timpul să arunci o privire peste reducerile de mai jos și astfel, vei scăpa de această grijă!

La Marks & Spencer, ai reduceri de până la 70%, în acesta perioadă! Poți achiziționa rochii de calitate, în care zilele de vară ți vor părea mai răcoroase.Marks+Spencer+reduceri+2017

Dacă nu te simți comodă în rochii, la Steilmann, găsești la reducere diverse articole de îmbrăcăminte de vară. Prețurile sunt reduse cu până la 60%!

coax+reduceri+carrefour+felicia+2017

În magazinul Coax, poți achiziționa pantaloni pentru bărbați la prețuri plecând de la 59 RON. Dacă ai nevoie de un pic de culoare în viața ta, pantalonii de la Coax se găsesc în culori vesele, care îți vor face ziua mai ușoară.

coax+reduceri+carrefour+felicia+2017

coax+reduceri+carrefour+felicia+2017

Reduceri finale sunt și în magazinul Kenvelo, unde vei găsi short de baie pentru bărbați, la prețul de 39,99 RON. Weekendul acesta se anunță temperaturi caniculare, iar o baie în piscină este tocmai potrivită!

kenvelo+reduceri+felicia+2017

De asemenea, pentru doamne, reducerile de la Jolidon, sunt o ocazie perfectă pentru a achiziționa un consum de baie de calitate.

Jolidon+reduceri

Când poți face sport vara, dacă nu în serile, când se răcorește ușor și adie lin vântul? Pentru asta, îți recomandăm să treci pe la Intersport, deoarece în această perioadă, sunt reduceri și de până la 70%!

Intersport+felicia+2017+reduceri

Intersport+felicia+2017+reduceri

Te așteptăm în magazinele din Centrul Comercial Felicia, unde prețurile se topesc de la reduceri!

(Visited 315 time, 1 visit today)

Distribuie articolul prietenilor tăi:

Nu există comentarii

Comentarii