Digi Mobil

RCS & RDS este unul dintre cei mai importanţi operatori de servicii integrate de telecomunicaţii din regiune, furnizând servicii sub brandul Digi în Romania, Ungaria, Spania şi Italia.

Citește în continuare
Credius

Credius

Credius este o instituție financiară nebancară tânără care oferă soluții de creditare optime, dedicate persoanelor fizice.
Fiind parte a grupului de investiții american NEW . . .

Citește în continuare

Animax

De la câini și pisici până la rozătoare și păsări, toate animăluțele de companie găsesc în pet shop-ul Animax si pe www.animax.ro ceva pe gustul lor. Fie că e vorba de o . . .

Citește în continuare

Arsis Vodafone

Arsis Trading este unul din cei mai mari distribuitori de echipamente și servicii de comunicații GSM din România și primul distribuitor de Vodafone din țară.

Scopul principal al celor de la Arsis este să își satisfacă clienții pentru ca . . .

Citește în continuare

Aqua Friendly Dry Cleaning

Aqua Friendly Dry Cleaning vă oferă servicii de curățătorie și spălătorie ecologică.

Înființată în anul 1993, s-a impus pe piață ca fiind o curățătorie ce utilizează curățarea uscată și oferă hainelor tale strălucirea de o . . .

Citește în continuare

BRD

BRD – Groupe Société Générale este prezentă în toate judeţele României printr-o reţea de 937 de agenţii.
BRD este o bancă de fortă, cu o tradiţie de peste 90 de ani . . .

Citește în continuare

Cadouri Personalizate

Magazinul de cadouri personalizate are ca activitate comercializarea produselor unicat sau de serie mică, personalizate.
Acest magazin se adresează în special persoanelor care au . . .

Citește în continuare

Telekom

Telekom Romania este un brand de telecomunicaţii nou și dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, simplificate și personalizate pentru o comunitate vastă de clienți, c . . .

Citește în continuare

Orange Shop

În magazinul Orange, ieşenii pot beneficia de servicii de vânzare şi consiliere completă, pot profita de oferta variată de telefoane şi accesorii precum şi de toată gama de servicii mobile ale operatorului Ora . . .

Citește în continuare