Digi

0332.400.401 / 0332.400.414
iasi@rdslink.ro;
http://www.rcs-rds.ro/

Magazinul Digi  – conectati #nelimitat cu clientii nostri

Digi|RCS & RDS are o retea densa de puncte de vanzare la nivel national, cu 450 de magazine si puncte de prezenta in toata tara, deservite de un efectiv de peste 2.600 angajati. Pozitionate in mall-uri sau zone cu trafic intens in majoritatea localitatilor din Romania, magazinele Digi sunt locul unde clientii nostri isi pot achita facturile cash sau electronic sau se pot informa in legatura cu serviciile Digi, pot afla detalii despre ofertele noastre.

Magazinul Digi are un spatiu generos, organizat in mai multe zone: consiliere si vanzare servicii fixe Digi TV, Digi Net, Digi Tel, servicii mobile – Digi Mobil și zona de plata a facturii.

Echipa de reprezentanti de vanzari Digi ii consiliaza pe vizitatori sa aleaga cele mai potrivite solutii de comunicare pentru nevoile lor. Acesta este si unul dintre motivele pentru care milioane de clienti din Romania au optat pentru unul sau mai multe dintre serviciile Digi. De peste 27 de ani, suntem inspirati #nelimitat de clientii nostri!

Despre Grupul Digi

Grupul Digi | RCS & RDS este unul dintre cei mai importanti operatori de servicii convergente de comunicatii electronice din regiune, furnizand servicii sub brandul Digi in Romania si Ungaria, dar si pe piete occidentale, cum sunt Spania si Italia.

In prezent, compania este lider in Romania pe piata segmentului de servicii de televiziune prin cablu si satelit, sub brandul Digi TV, de servicii de internet fix, sub brandul Digi Net, un furnizor alternativ de servicii de telefonie fixa, Digi Tel, dar si de telefonie mobila, Digi Mobil. De asemenea, clientii pot contracta servicii de furnizare de energie electrica, Digi Energy.

In afara de cele patru canale sportive Digi Sport 1, 2, 3 și 4, grupul mai deține televiziunea Digi24, cea mai urmarita si mai credibila televiziune de stiri din Romania, potrivit Digital News Media Report 2020, un canal de filme pay-TV, Film Now, 3 programe de documentare, Digi World, Digi Life si Digi Animal World, posturile tematice muzicale UTV, Music Channel si Hit Music Channel, primul post TV Ultra-High Definition din Romania, Digi 4K, radiourile DigiFM, ProFM, Chill FM si Dance FM.

*Reuters Institute si Oxford University, Digital News Media Report 2020

(Visited 10.325 time, 1 visit today)

Apasă pe fotografie pentru a mări imaginea