Digi Mobil

0332.400.401 / 0332.400.414
iasi@rdslink.ro;
http://www.rcs-rds.ro/

RCS & RDS este unul dintre cei mai importanţi operatori de servicii integrate de telecomunicaţii din regiune, furnizând servicii sub brandul Digi în Romania, Ungaria, Spania şi Italia.

În prezent, compania este lider în Romania pe piaţa segmentului de servicii de televiziune prin cablu şi satelit, prezentate sub brandulDigi TV si de servicii de internet, sub brandul Digi Net. Totodata este un furnizor important de servicii de telefonie mobila – Digi Mobil, precum si telefonie fixa – Digi Tel.

Prin divizia Digi Business, clienţii persoane juridice beneficiază de soluţii integrate de telecomunicaţii, de servicii de calitate marca Digi, dar şi de consultanţă şi asistenţă permanentă pentru o bună desfăşurare a afacerilor. Totodată, compania a lansat Digi Energy, serviciul de furnizare a energiei electrice pentru companii.

Compania deţine singura televiziune de ştiri în format full HD, Digi24 HD, cu 8 staţii locale, 3 canele de sport, Digi Sport 1, 2 si 3, care difuzează cele mai importante competiţii sportive din România şi din lume, un canal de filme Pay-TV, Digi Film, 3 programe de documentare, Digi World, Digi Life si Digi Animal World, un canal de muzica, Utv si 4 posturi de radio: Pro FM, INFO PRO, MUSIC FM si DANCE FM.

Pentru oferte nelimitat, vă aşteptăm la Digi!

(Visited 5.421 time, 5 visit today)

Apasă pe fotografie pentru a mări imaginea