Motz Art

Motz Art nu este doar un salon de coafură, ci o destinație dedicată exprimării individuale și îngrijirii personale. Noul salon va aduce laolaltă creativitatea și experiența pentru a oferi clienților servicii personalizate, menite să scoat . . .

Citește în continuare
Dr Max

Dr Max

Dr.Max este principalul lanț de farmacii din Europa Centrală și de Est, fiind prezent în peste opt țări. Suntem în România din 2019 și ne mândrim cu farmacii în întreaga țară, în proximitatea clientului sau în hiper-farmacii, . . .

Citește în continuare

Beauty Nails

Beauty Nails este un salon care ofera o gama completa de servicii de manichiura, pedichiura si tratarea talpilor problematice. Echipa Beauty Nails este formata din profesionisti calificati, care va pot ghida in alegerea manichiurii si pedichiurii mul . . .

Citește în continuare
Farmacia Lara Farm

Farmacia Lara Farm

Farmacia Lara Farm face parte din reteaua de farmacii Lara Farm. Prima Farmacie Lara Farm s-a deschis in anul 2006. Astazi suntem o echipa profesionista cu peste 60 de colegi pasionati si 10 puncte de lucru, in fiecare cartier al orasului Iasi.

Citește în continuare

Nala

NALA este retailerul de cosmetice cu peste 90% ingrediente naturale. Misiunea NALA este sa te ajutam sa te ingrijesti de sanatatea corpului tau si vrem sa te simti in siguranta atunci cand iti faci rutina de infrumusetare zilnica, fie ca vorbim de cu . . .

Citește în continuare

Esența Plant

Esența Plant este un magazin cu produse naturiste, din diverse categorii: suplimente, cosmetice, produse de alimentație, ceaiuri, aromoterapie și suplimente pentru sportivi. Vă așteptăm în magazinul Esența Plan . . .

Citește în continuare

dm drogerie markt

dm drogerie markt este unul dintre cele mai mari lanțuri de drogherii din Europa centrală, intrând în categoria celor mai puternice magazine de retail specializate în frumusețe, sănătate, îngrijire casă și bebe, cu o ofertă de

peste 14 . . .

Citește în continuare
Kallos

Kallos

TORDAI HAIR COSMETICS este unic importator al produselor cosmetice gama KALLOS. Calitatea bună a produselor cosmetice este garantată prin folosirea celor mai avansate tehnologii, prin testarea şi selecţia riguroasă a materiilor . . .

Citește în continuare

Help Net

Fondat in 1998, Help Net este al treilea mare lant farmaceutic din Romania, cu peste 400 de farmacii deschise la nivel national;

Citește în continuare

Yves Rocher

Yves Rocher este marca numărul 1 în Franţa în domeniul parfumeriei şi cosmeticii feminine, fiind un brand definitoriu pentru cosmetica vegetală.
În România, primul magazin Y . . .

Citește în continuare