Savurați o cafea de calitate în noua Cafenea Infinity ’16!

Începând de duminică, 26 martie, în Centrul Comercial Felicia Iași s-a inaugurat noua cafenea – Inifinity 16 Coffee&Bakery!

Cafeneaua vă întâmpină cu un design elegant, într-o ambianță în care puteți să gustați aroma puternică a unei cafele și să vă bucurați de o muzică relaxantă, savurând produsele proaspete de patiserie.

cafenea-noua-felicia

Astfel, vă puteți începe ziua de dimineață la Felicia, cafeneaua funcționând după programul 9:00-21:00, atât cu servire TO GO, cât și cu servire în locația din Centrul Comercial. Pentru clienții care optează pentru varianta de servire TO GO, cafeneaua vă propune următoarea ofertă: la 5 cafele comandate, primiți o cafea gratuit.

cafenea-noua-felicia

cafenea-noua-felicia

De asemenea, zilnic puteți profita de cele două oferte permanente pe care cafeneaua vi le pune la dispoziție: 1 cafea + 1 fresh + 1 croisstant ciocolată = 15 lei sau 1 cafea + 1 apă/ Cola + 1 croisstant vanilie = 11 lei. Barmanii cu experiență vă așteaptă cu diferite produse pe bază de cafea, de la Café Fredo, până la Machiatto, Cappuccino sau Ciocolată caldă. De asemenea, la noua locație din Centrul Comercial Felicia puteți savura produse de patiserie sau înghețată artizanală de la Fantasia, cu diferite arome.

cafenea-noua-felicia

cafenea-noua-felicia

            Acum puteți savura cafeaua preferată, în diferite combinații, într-un ambient relaxant și modern, în Centrul Comercial Felicia!

(Visited 454 time, 1 visit today)

Distribuie articolul prietenilor tăi:

Nu există comentarii

Comentarii